Nå om dagen er det mange som liker å bruke munnbind og ansiktsmasker for å beskytte mot bakterier og virus. Det er mange virus som kan trenge gjennom vanlige munnbind, men det er også mange som blir stoppet av det, og det blir bare mer og mer vanlig å ta på munnbind når man skal ut i offentligheten.

Om du har besøkt det lokale apoteket de siste dagene har du kanskje sett at det allerede er tomt for munnbind, men det betyr ikke at du ikke kan få tak i det lenger.

Det er nemlig flere nettapotek som fortsatt har munnbind inne på lager, så det er mulig å bestille det fra disse og få det levert i postkassa etter et par dager.

Et apotek som fortsatt har munnbind til salgs er Apotekhjem. Der har de en pakke med 50 vanlige munnbind for rett over hundrelappen. Disse skal riktignok kastes etter bruk, så en pakke med 50 stykker varer ikke evig, men for de fleste vil 50 besøk utenfor huset være nok for en stund.

Selve munnbinnet er veldig tynt, lett og enkelt, men gjør en god jobb med å beskytte mot virus og bakterier.

Om du vil ha noe mer heftig kan du kjøpe en pakke med 3M ansiktsmasker. For en pakke på 8 stykker må man ut med nesten 750 kroner, men dette er bedre masker som kan brukes over lengre tid. De må ikke kastes etter hvert bruk på samme måte som munnbindene ovenfor, og er behagelig å ha på seg over tid.

3M ansiktsmasker er ofte brukt under operasjoner på sykehus, og er derfor godt egnet for å beskytte mot alt av virus og bakterier.

Denne artikkelen inneholder annonselenker.