VR er noe av det kuleste som har kommet innen teknologisk utvikling de siste årene, og nå har vi kommet til et punkt hvor man for under en hundrelapp kan vise VR-klipp på mobilen sin. Med en smarttelefon som kjører Android eller iOS kan du nemlig koble hele mobilen til VR-briller for å få en ekte VR-opplevelse.

Alt du trenger for å gjøre dette er et par VR-briller som disse VR-brillene fra NetOnNet som koster under hundre kroner. Med disse fester du enkelt mobilen på innsiden av brillene, og kan så se VR-videoer som du måtte ønske. Da beveger du hodet rundt for å velge hvilken retning du skal se, og det er overraskende bra selv på et så billig oppsett.

Det finnes også flere andre VR-briller, og selv om de fleste koster noen kroner mer enn det fra NetOnNet må du sjeldent ut med mer enn 500 kroner for et godt sett med briller.

Med disse VR-brillene kan man altså se på VR-videoklipp som man måtte ønske, og det er mange av disse på nettsider som YouTube. Det er ingen knapper på VR-brillene, så du kan ikke spille VR-spill med det, men kun se på videoklipp.

VR-brillene kommer også med AR-funksjon hvor du kan bruke kameraet på mobilen for å påvirke den ekte virkeligheten. Det høres litt rart ut, men det er virkelig kult i praksis. Det minner litt om Pokémon GO, bare mye mer omfattende.

Denne artikkelen inneholder annonser for NetOnNet.

Les også: