TikTok har virkelig tatt verden med storm, men etter å ha oppdaget hvor mye data appen samler er det mange som har valgt å slette den. I denne artikkelen skal vi gå gjennom hvordan man slette profilen sin på TikTok steg for steg, slik at den blir helt borte for alltid.

Det holder ikke å kun slette appen fra telefonen sin, for da blir brukerprofilen værende på nettsamfunnet.

Slik sletter du brukerkontoen din på TikTok for alltid

1) Logg inn på brukerkontoen din.

2) Klikk på «Profile».

3) Klikk så på «Settings».

4) Klikk på ikonet med tre prikker for å utvide menyen.

5) Klikk på «Mange My Account».

6) Klikk på «Delete Account».

7) Følg instruksjonene på skjermen for å slette kontoen din. Her må du blant annet bekrefte passordet ditt (for å sjekke at det virkelig er du som vil slette den, samt bekrefte det med en kode du mottar på SMS.

8) Vent 30 dager. I denne tiden kan du logge inn på TikTok igjen for å stoppe slettingen. I disse 30 dagene er kontoen din deaktivert, men du har altså en måned til å ombestemme deg før alt forsvinner permanent.

Les også: