ForklarMeg.com er en nettside hvor vi forklarer saker og ting. Vi skriver rett og slett innlegg som svarer på ting folk lurer på, og gjør vårt beste for å gi så korrekt og god informasjon som mulig.

Vi skriver om alle slags temaer, fra internett og teknologi, til matlaging og husarbeid. Her er det litt av hvert! Vi skriver først og fremst om ting vi allerede har peiling på, men vi gjør også god research før vi skriver og publiserer en artikkel slik at vi er sikre på at det vi skriver stemmer for andre også.

Dersom du har spørsmål, tilbakemeldinger, eller ønsker å inngå et samarbeid med oss på ForklarMeg.com kan vi nås på admin@forklarmeg.com.

Ofte stilte spørsmål

«Hvor får dere tak i bilder til bruk på nettsiden?»

De fleste bildene våres kommer fra enten Wikimedia Commons, og publiseres da med en Creative Commons-lisens, eller fra Pixabay under Pixabay-lisensen som tillater fri gjenbruk.

«Hvor ofte kommer det nye artikler på Forklarmeg?»

Vi prøver å skrive og publisere en ny artikkel hver eneste dag, så det kommer jevnlig nytt innhold her på Forklarmeg.

«Kan jeg få publisert innholdet mitt på Forklarmeg?»

Det er i utgangspunktet mulig å få innhold publisert her på Forklarmeg, men dette gjøres via egne avtaler med de som eventuelt er interessert. For å få innholdet ditt publisert på Forklarmeg må du ta kontakt med oss for å gjøre en avtale.

«Inneholder artiklene deres annonser?»

Ja, de fleste artiklene her på Forklarmeg inneholder enten affiliate-linker, bannerannonser eller andre typer annonser.

«Påvirker annonsører hva dere skriver?»

Nei, selv om vi har annonser på nettsiden lar vi ikke disse påvirke hva vi skriver om temaer, produkter eller firmaer. All informasjonen her er helt uavhengig fra synspunktene og meningene til annonsørene våre.

«Hvordan kan jeg annonsere produktene mine på Forklarmeg?»

Dersom du er interessert i å annonsere på Forklarmeg kan du kontakte oss på admin@forklarmeg.com, så kan vi trolig få til en fin avtale.