Hvordan strømme Fangene på Fortet

Fangene på fortet er en populært gameshowserie hvor man følger norske kjendiser som skal løse diverse oppgaver på det kjente Ford Boyard-komplekset. Serien hadde sin storhetstid på 90-tallet, men har nylig gjenoppstått, og det er selvsagt mulig å strømme serien!

Man kan strømme Fangene på Fortet på Viaplay, og trenger abonnementet som heter Viaplay Film & Serier for å få tilgang til serien. Det er per 2022 kun én sesong tilgjengelig for strømming.

Det er planlagt en ny sesong som skal komme i slutten av 2022, og denne vil også kunne strømmes i sin helhet på Viaplay, men vises også på TV3.

Viaplay sin logo
Viaplay sin logo.

Strømme gamle sesonger av Fangene på Fortet

Fangene på fortet var svært populært på 90-tallet og deler av 2000-tallet, og hadde drøssevis av episoder i løpet av de ti tiårene det pågikk. I 2011 tok det en lang pause før det ble produsert igjen i 2021.

Men dersom du ønsker å strømme gamle episoder av Fangene på fortet for nostalgiens skyld har du dessverre store problemer, for dette er så godt som umulig. Per 2022 er det ingen strømmetjenester som lar seg strømme gamle episoder av Fangene på fortet, og det er lite trolig at det kommer til å dukke opp med det første.

Du må derfor nøye deg med de nyeste sesongene med mindre du klarer å oppdrive noen gamle VHS-opptak fra 90-tallet på en eller annen måte.

Denne artikkelen inneholder reklame for Viaplay.

Les også:

Legg igjen en kommentar