Kontakt oss

Det er fritt frem for å kontakte oss dersom du har tilbakemeldinger på nettsiden, har forslag til guider eller artikler vi kan skrive om, eller av andre grunner ønsker å kontakte oss.

Bruk kommentarfeltet her eller sende en e-post til nick@forklarmeg.com for å komme i kontakt med oss. Vi gjør vårt beste for å svare alle henvendelser så raskt som mulig.

35 kommentarer om “Kontakt oss”

 1. Hei. Jeg kom tilfeldigvis over denne siden og synes det var mye god informasjon.
  Siden jeg driver Kaninhjelpen Sørlandet er jeg alltid på jakt etter god informasjon som kan deles.
  Jeg synes den med de vanligste feilene folk gjør var veldig bra. Så lurte på om vi kunne kopiere å legge ut på Kaninhjelpen Sørlandet sin side?

  Svar
 2. Det var lett å begynne abonomentet ,men vanskeligere å avslutte.Hvordan gjør jeg det?
  Mvh j.E.Haave

  Svar
  • Hei, Jørgen.

   Nå tror jeg du kanskje er på feil sted. Vi har ikke noen abonnentsløsning her på Forklarmeg.com. Har du kanskje vært på en av guidene for å avslutte et abonnement på en strømmetjestene og klikket deg inn på denne siden? Du må nesten ta direkte kontakt med den aktøren det gjelder, eller så kan du si hvilken tjeneste det er snakk om, så kan jeg sende deg i riktig retning.

   Mvh Nick

   Svar
 3. Hei:) Jeg lurte på om det var mulig om du/dere kan legge ut en artikkel om hvordan man melder seg på 71° Nord? Jeg har mang en gang leitet rundt på nettet uten og finne noe. Har også skrevet til 71° Nord sin Facebook side men de svarer aldri. Hadde blitt veeldig glad hvis det var mulig:))

  Med vennlig hilsen Leon

  Svar
  • Hei, Leon.

   Det er klart vi kan fikse! Her har du den: https://forklarmeg.com/melde-seg-pa-71-grader-nord/

   Dessverre er det ikke så enkelt å melde seg på 71 grader nord som andre reality-serier, for de ser ut til å kun annonsere påmeldingsskjema på Facebook-sidene sine. Så følg med der på vinteren (oktober til januar) for når de tar imot påmeldinger til neste sesong.

   Svar
  • Hei.

   Det er ikke noe årsbetaling for å bruke Forklarmeg.com – det er helt gratis. Kanskje du blander oss med noen andre?

   Svar
  • Så rart. Anbefaler deg å prøve å nullstille den for å se om det løser problemet.

   Svar
 4. Hvordan får jeg avsluttet min tidligere konto i TV Sumo ?? Det finnes jo ikke TV Sumo lenger .

  Svar
  • Hei, Rolf.

   TV2 Sumo har byttet navn til TV2 Play, og kan du bruke denne linken for å komme dit: https://play.tv2.no/

   De har kun byttet navn, så innholdet, brukerkontoer / passord er det samme, så det er bare å logge inn med det samme du brukte på TV2 Sumo for å logge inn og avslutte. Fremgangsmåten er helt lik på slik den er beskrevet her: https://forklarmeg.com/avslutte-tv2-sumo/

   Mvh Nick fra Forklarmeg.com

   Svar
  • Hei, Monica. Du må nesten ta direkte kontakte med Spotify for å løse dette. Vi er bare en tredjepartsside som tilbyr guider til problemet, og har ingen offisiell kontakt med Spotify.

   Mvh Nick fra forklarmeg.com.

   Svar
 5. Hei, jeg har endret navnet mitt på Instagram den 17 juli det står jeg ikke kan endre etter det har gått 14 dager som det har gått nu hvorfor får jeg ikke endret det?

  Svar
  • Hei. Det vet jeg dessverre ikke.

   Du kan prøve å kontakte Instagram for å se om de kan hjelpe deg.

   Svar
 6. Jeg har aldri bedt om noe abonnement fra Netflix.
  Jeg har heller aldri kobla meg inn der.
  Jeg har nå mottatt en Mail hvor dere ber om at jeg prøver å betale på nytt!!
  Er det noen som utgir seg for å være fra dere, eller?
  Ønsker og komme til bunns i dette
  Med vennlig hilsen
  Torbjørg Haraldsen
  to-hara@online.no

  Svar
  • Hei, jeg jobber ikke for Netflix, så da må du nesten ta direkte kontakt med Netflix. Nå er du inne på en nettside som heter Forklarmeg.com, og vi har ikke noe betalingsmåter eller noe abonnement. Så du vil ikke motta betalingskrav fra oss.

   Svar
 7. Hei har en kommentar om hvordan steke egg. Knus egget mot bordflaten, ikke mot en tynn kant. Dette hindrer det å komme eggeskall sammen med egget. Eggeskallet deler seg i større deler som holder seg fast på hinnen. Mindre deler detter fort av, og kommer sammen med egget. Videre skal eggeplommen skrapes forsiktig, slik at eggevitten ikke ligger som en hinne på eggeplommen. Dette gjøres etter at egget er stekt et par minutter.

  Svar
  • Hei. Centiga har sluttet med denne tjenesten, så artikkelen er oppdatert for å reflektere dette.

   Svar
 8. det er veldig viktig for meg som er veldig overvektig å få vite min blodtype. jeg skall følge en bestemt diet. Men i norge er ikke det lett og få tilgang til dette. Det har seg slik att min fastlege forlanger 2600 for å ta denne testen på meg, og dette syntes jeg er griske saker når legekontorer betaler ca 150 kr for svarene hos dr, furst i oslo. jeg trenger hjelp med dette.

  Svar
 9. HEi
  Googledokumentet har plutselig forandret seg!!
  Muligheten til å laste det ned som world-dokument o.l. er blitt borte.
  I stedet står det Søk i menyene (Alt+/)
  Hva gjør jeg for å få tilbake det «vanlige» dokumentet?»

  Svar
  • Hei.

   Prøv å trykk Ctrl + Shift + F for å se om du får tilbake menyen. Så får du si ifra hvis det ikke fungerte, så skal jeg se om jeg kan finne ut av en annen løsning.

   Svar
 10. Hei
  Kom over denne siden og her var mye nyttig. Prøver å finne ett enkelt gratis program for privatpersoner til å sende faktura. Dere anbefaler Cetinga. Det var sikkert gratis engang, men nå er det en del av Conta og ikke gratis lengre så vidt jeg kan se. Kanskje dere kan undersøke og oppdatere?

  Svar
  • Hei.

   Vi opplever dessverre ofte at disse firmaene er gratis til å begynne med, og når nok folk bruker dem bytter de over til en betalt modell for å «tvinge» brukere til å betale for å fortsette med det systemet man har satt seg inn i.

   Jeg har oppdatert artikkelen nå, men det er dessverre ikke alltid så enkelt å være oppdatert på hvilket firma og hvilken tjeneste som er gratis, og når de begynner å koste penger.

   Svar

Legg igjen en kommentar