Kontakt oss

Det er fritt frem for å kontakte oss dersom du har tilbakemeldinger på nettsiden, har forslag til guider eller artikler vi kan skrive om, eller av andre grunner ønsker å kontakte oss.

Bruk kommentarfeltet her eller sende en e-post til nick@forklarmeg.com for å komme i kontakt med oss. Vi gjør vårt beste for å svare alle henvendelser så raskt som mulig.

11 kommentarer om “Kontakt oss”

 1. Hei. Jeg kom tilfeldigvis over denne siden og synes det var mye god informasjon.
  Siden jeg driver Kaninhjelpen Sørlandet er jeg alltid på jakt etter god informasjon som kan deles.
  Jeg synes den med de vanligste feilene folk gjør var veldig bra. Så lurte på om vi kunne kopiere å legge ut på Kaninhjelpen Sørlandet sin side?

  Svar
 2. Det var lett å begynne abonomentet ,men vanskeligere å avslutte.Hvordan gjør jeg det?
  Mvh j.E.Haave

  Svar
  • Hei, Jørgen.

   Nå tror jeg du kanskje er på feil sted. Vi har ikke noen abonnentsløsning her på Forklarmeg.com. Har du kanskje vært på en av guidene for å avslutte et abonnement på en strømmetjestene og klikket deg inn på denne siden? Du må nesten ta direkte kontakt med den aktøren det gjelder, eller så kan du si hvilken tjeneste det er snakk om, så kan jeg sende deg i riktig retning.

   Mvh Nick

   Svar
 3. Hei:) Jeg lurte på om det var mulig om du/dere kan legge ut en artikkel om hvordan man melder seg på 71° Nord? Jeg har mang en gang leitet rundt på nettet uten og finne noe. Har også skrevet til 71° Nord sin Facebook side men de svarer aldri. Hadde blitt veeldig glad hvis det var mulig:))

  Med vennlig hilsen Leon

  Svar
  • Hei, Leon.

   Det er klart vi kan fikse! Her har du den: https://forklarmeg.com/melde-seg-pa-71-grader-nord/

   Dessverre er det ikke så enkelt å melde seg på 71 grader nord som andre reality-serier, for de ser ut til å kun annonsere påmeldingsskjema på Facebook-sidene sine. Så følg med der på vinteren (oktober til januar) for når de tar imot påmeldinger til neste sesong.

   Svar
 4. Hvordan får jeg avsluttet min tidligere konto i TV Sumo ?? Det finnes jo ikke TV Sumo lenger .

  Svar
  • Hei, Rolf.

   TV2 Sumo har byttet navn til TV2 Play, og kan du bruke denne linken for å komme dit: https://play.tv2.no/

   De har kun byttet navn, så innholdet, brukerkontoer / passord er det samme, så det er bare å logge inn med det samme du brukte på TV2 Sumo for å logge inn og avslutte. Fremgangsmåten er helt lik på slik den er beskrevet her: https://forklarmeg.com/avslutte-tv2-sumo/

   Mvh Nick fra Forklarmeg.com

   Svar
  • Hei, Monica. Du må nesten ta direkte kontakte med Spotify for å løse dette. Vi er bare en tredjepartsside som tilbyr guider til problemet, og har ingen offisiell kontakt med Spotify.

   Mvh Nick fra forklarmeg.com.

   Svar

Legg igjen en kommentar