Hvordan melde seg på 71 grader nord

71 grader nord er et populært realityprogram som har gått sin seiersgang på TV i mange år nå. Som regel går det en vanlig utgave av 71 grader nord hvert eneste år, og dersom du har tenkt at du har lyst til å melde på deg selv, en venn eller kanskje kjæresten din er du på rett sted.

Det har nemlig vært litt vanskelig å finne ut nøyaktig hvordan man melder seg på 71 grader nord, for det har ikke vært en åpen søknadsprosess slik som på mange andre reality-serier.

For å melde seg på 71 grader nord må du følge med på Facebook-sidene deres. Det er en av få steder hvor de annonserer påmeldingsskjemaet for sesongen. Påmeldingene pleier å dukke opp mellom oktober og januar hvert år, så det er i dette tidsrommet du må følge ekstra godt med.

Noen ganger vil det dukke opp saker i media om at det er mulig å melde seg på, men det er samtidig ingen garanti for at noen av mediehusene plukker opp saken om det.

Logoen til 71 grader nord

Påmeldingsskjemaet gjelder kun for én sesong av gangen, så du må sende inn en ny søknad hver gang du eventuelt vil melde deg på. Selve påmeldingsskjemaet går via nettsiden https://shortaudition.com/, men det er ikke mulig å bruke denne nettsiden til å følge med på når de publiserer nye påmeldinger.

I søknadsprosessen må du regne med å fortelle mye om deg selv, ha klart et bilde du kan laste opp sammen med søknaden, og generelt være åpen om motivasjon og ønske om å bli med på programmet. Dersom du er en aktuell kandidat vil du bli kontaktet for en runde to, hvor du blant annet må snakke med en castingansvarlig over telefon eller videochat.

Hvis du ikke blir plukket ut til å få delta på reality-serien kan du selvsagt fortsette å følge med på Facebook-sidene til programmet for å melde deg på nytt neste år igjen.

Les også:

En kommentar om “Hvordan melde seg på 71 grader nord”

Legg igjen en kommentar