Hvordan melde seg på Eventyrlig oppussing

Eventyrlig oppussing er et populært realityprogram hvor Halvor Bakke og snekkerne Ole Rosén-Lystrup og Gustav Brustad Nilsen reiser til utrolige steder i Norge for å pusse opp boliger, hytter, industribygg og annet. Det er et veldig kult program, og dersom du har et bygg som kunne egnet seg kan det være artig å melde seg på.

For å melde deg på Eventyrlig oppussing må du klikke på denne linken for å sende inn søknadsskjemaet. Selve søknaden lastes opp som en PDF-fil, og må inneholde bilder av bygget, litt om historien, og hva slags oppussing du egentlig ønsker. Det er ingen fast søknadsfrist, og produksjonsselskapet tar kontakt med deg dersom søknaden din er interessant for dem.

Du må for øvrig oppfylle en del krav for å kunne være med på Eventyrlig oppussing:

 • Bygget må ligge på en spesiell plass.
 • Det bør gjerne være et litt spesielt bygg med en kul historie.
 • Bygget må ikke være i for dårlig forfatning.
 • Du må stå for transport fra og til bygget.
 • Du må tilby middag til crewet.
 • Du må betale 70 000 i egenandel.
 • Du må håndtere avfall fra oppussingen selv.
 • Du må ha godkjent søknad for å kunne endre på bygget om du ønsker det.
 • Du må ha overnattingsmuligheter for crewet.
 • Du må ha tilgang til lager i nærheten av bygget.

Det er altså en del krav du må oppfylle for å kunne være med på Eventyrlig oppussing, men om du klarer å oppfylle disse er det kanskje vel verdt å være med. Ikke bare får du en utrolig oppussing for egenandelen på 60 000 kroner, men får også vist frem bygget ditt på et populært TV-program som blir sett av tusenvis av nordmenn hver uke.

Les også:

7 kommentarer om “Hvordan melde seg på Eventyrlig oppussing”

 1. Hei, jeg elsker programmet «Eventyrlig Oppussing» og vil gjerne ha hjelp dersom dere er interessert! Jeg har overtatt en stor spansk eiendom med 600 oliventrær på landsbygden i Spania (Alore i Andalucia). Stedet er bygget opp av mine foreldre, og nå trenger jeg litt hjelp til å oppgradere og blande skandinavisk stil med spansk sjarm. For bilder og beskrivlese, se nettstedet «stenerud.es» som er under utvikling. Før korona rev vi ut badet og delte det i to mindre bad, det står nå halvferdig og trenger ferdig stilling. Kjøkken kan trenge en oppgradering. Vi godtar alle krav dere stiller i innledningen. Vi trenger hjelp både inne og ute. Håper virkelig at dere har lyst på denne utfordringen og gleder meg til å høre fra dere!

  Svar
  • Hei.

   For å melde deg på Eventyrlig Oppussing må du følge instruksjonene i artikkelen ovenfor. Jeg kan ikke hjelpe deg utover det som står der. Lykke til!

   Svar
 2. Hei
  Jeg har et hus / sjøhus i Solund ( Saltskår) på en holme Huset ligger heilt i strandkanten, ytterst i Sognefjorden som jeg håper å få dere som er så flinke til å pusse opp kan hjelpe med og min bror å pusse lit opp.

  Svar
  • Hei.

   For å melde deg på programmet må du følge instruksjonene i artikkelen ovenfor. Det går ikke an å melde seg opp direkte fra kommentarfeltet her. Lykke til!

   Svar
 3. Det står 60.000 egenandel i artikkelen og 70.000 i søknaden – hva er korrekt?

  Svar
  • Hei, det er tallet fra søknaden som er korrekt. Det pleide å være 60 000, men de har økt det til 70 000 nå. Artikkelen er oppdatert med den nye infoen 🙂

   Svar
 4. Hei. Hvor mange personer er det i crewet, og ønskes det middag servert hver dag?

  Svar

Legg igjen en kommentar