Hvordan bli med på Farmen

Farmen er en av de mest populære reality-TV-seriene som noen sinne har gått på norsk TV, og populariteten ser ikke ut til å være synkende! Å være med på denne serien kan virke idyllisk for mange, og dersom man er villig til å legge vekk alt det moderne utstyret sitt i noen uker for å drive med beinhardt gårdsarbeid er en deltakelse på Farmen kanskje noe for deg.

Om du drømmer om å bruke sommerferien din på å være med på Farmen er det mulig å melde seg på, og som oftest er påmeldingen i løpet av vinteren en gang. Tidligere har påmeldingen vært åpen til slutten av april eller mai, så det er nokså lang påmelding utover våren. På sommeren og våren er det nemlig planlegging av ny sesong som spilles inn på sommeren, og crewet jobber med å skaffe gode deltakere.

For å melde seg på, gå til https://www.tv2.no/delta/ mens det er aktiv påmelding. Om du går inn der utenom påmeldingstiden står det ingenting om Farmen der, men det dukker opp i løpet av hver vinter.

Les også: Slik melder du deg på Charterfeber!

Der må man naturligvis fylle ut en søknad for å bli med, og det gjelder å skrive en lang søknad rett fra hjertet. Det er viktig for de som produserer programmet å bli kjent med deg, så skriv rett fra levra og la dem bli kjent med deg.

Når søknaden er sendt inn er det fortsatt en lang castingprosess selv om du er en aktuell kandidat. Som oftest gjennomfører de en telefonsamtale, videosamtale og til slutt et par fysiske møter for å bli kjent med deg før du blir en faktisk deltaker.

De fleste som søker blir selsagt ikke deltakere på realityprogrammet, men om man ikke prøver har man i alle fall ikke sjans.

Les også:

2 kommentarer om “Hvordan bli med på Farmen”

    • Hei. For å melde deg på må du følge oppskriften som er beskrevet i artikkelen. Lykke til!

      Svar

Legg igjen en kommentar