Hvordan strømme Farmen

Farmen er en av de mest populære realityseriene i Norge, og går som regel årlig på TV. Som oftest sendes Farmen to ganger i uken så lenge den foregår, og det er fort gjort å gå glipp av noen episoder hvis man ikke følger nøye med. Det er heldigvis mulig å strømme Farmen når som helst etter at episodene er sendt, så kan man enten følge med på hele serien med strømming, eller bare bruke strømmingen for å ta igjen de episodene man gikk glipp av.

For å strømme Farmen trenger du TV2 Sumo. Dette er en strømmetjeneste hvor du kan ha et abonnent for å få tilgang til alt innholdet på tjenesten. For 79 kroner i måneden får du tilgang til både Farmen, Farmen Kjendis og mange andre av TV2 sine programmer.

Med et aktivt abonnent på TV2 Sumo kan du strømme så mye du bare vil, og har altså tilgang til alle episodene av Farmen. Det er også mulig å se episoder eller hele sesonger av gamle utgaver av realityserien.

Man kan strømme Farmen på både TV, mobil, nettbrett og fra andre dingser, for TV2 Sumo har apper til alle de populære dingsene.

Om du ønsker en mer interaktiv opplevelse enn å bare strømme Farmen kan du heller lese vår guide til å bli med på Farmen. De trenger nye deltakere til programmet hvert eneste år, så det er bare å melde seg på for en helt unik opplevelse man aldri kommer til å se maken til.

Les også:

Legg igjen en kommentar