Hvordan strømme Charterfeber

Den populære reailityserien Charterfeber går i sitt beste velgående, og hvis du gikk glipp av den nyeste sesongen når den gikk på TV er det mulig å strømme Charterfeber. Alle episodene fra de siste sesongene ligger nemlig tilgjengelig for strømming, så det er mange muligheter til å se Charter-Svein sine eventyr på Gran Canaria!

Det er absolutt helt innafor å slå på noen episoder av Charterfeber når man sitter hjemme på vinteren og lengter etter syden. Det er ikke like kos som å reise nedover selv, men noen ganger er det alt vi har mulighet til.

Det er to måter å strømme Charterfeber på. Den ene måten er ved å ha et Viaplay-abonnement. Da får du tilgang til alle de nyeste sesongene av Charterfeber uten noe reklame, og kan dessuten laste ned episodene for å se dem senere.

Viaplay sin logo

Den andre løsningen er å bruke Viafree. Dette er som en slags gratisversjon av Viaplay, og her kan du også strømme Charterfeber. Ulempen her er at du må se reklame med jevne mellomrom, omtrent som når du ser på vanlig, lineært TV. Det er heller ikke mulig å se episoder på Viafree uten å være koblet til internett.

Om du skulle ønske noe ennå mer spennende enn å bare se serien kan du lese guiden for å melde deg som deltaker på Charterfeber! Produksjonsselskapet er stadig på jakt etter nye og spennende deltakere, så det er verdt å melde seg på hvis du tror at du kan gi seerne noe spennende på TV-skjermen neste høst!

Det er uansett ikke så vanskelig å få streamet Charterfeber, og det er altså et par løsninger, avhengig av om du vil betale litt for en bedre TV-opplevelse eller ikke. Kos deg!

Denne artikkelen inneholder reklame for Viaplay.

Les også:

Legg igjen en kommentar