Hvordan melde seg på Charterfeber

Charterfeber er blant en av de mest populære TV-seriene som går på norsk TV om dagen, og mange drømmer om å bli med på programmet med kjæresten, familien eller kanskje vennegjengen. Om du er en av dem som skulle ønske at du kunne vise frem tine sydentips i levende live, er du på riktig sted, for her kan du lære alt det er å vite om hvordan man melder seg på Charterfeber.

For å bli med på Charterfeber må man søke seg inn som deltaker. Denne søknadprosessen er kun åpen i et par måneder mens produksjonselskapet Rakett planlegger den nye sesongen. I denne perioden kan man søke om å bli deltaker på TV3.no og via produksjonsselskapet sine nettsider.

Et godt tips for å få med seg når søknadsprosessen åpner er å følge TV3 og Charterfeber på Facebook. Da får du opp innlegg når de åpner opp for nye søknader, så kan du melde deg på med det samme.

Selve søknadsprosessen begynner med at du fyller ut søknaden på nett. Her er det en del spørsmål du skal svare på, som leveres sammen med en del informasjon om deg, samt et par bilder. Om du er en aktuell kandidat kommer produksjonsselskapet til å ta kontakt med deg for å stille oppfølgingsspørsmål over telefon, før man til slutt møter dem for et intervju.

Hver sesong med Charterfeber spilles inn på våren eller sommeren, så det er ofte mulig å få brukt en av ferieukene sine på innspillingen. Forrige sesong var det over 600 som hadde sendt inn søknad, så det kan være litt mange om benet, så det gjelder å sende en god søknad som virkelig får deg til å skille deg ut. I kjent Charterfeber-stil er det selvsagt viktig å være litt underholdende, og kunne være seg selv.

Les også: Hvordan melde deg på Farmen.

Må man betale reisen selv når man er med på Charterfeber?

Når man er deltaker på Charterfeber får man sponset flyreise og hotell, men alt annet må man betale selv. Det blir derfor en gratis reise, og så dekker du både mat, drikke og underholdning selv. Om dere f.eks skal ha leiebil, kjøre gokart eller besøke en dyrepark er dette ting som dere må betale fra egen lomme.

Man står for det meste fritt til å gjøre hva man vil under ferien, men det må planlegges litt på forhånd, og ikke avgjøres mens man spiser frokost på morgenen. Så det er lurt å gjøre opp en liten plan over hva man vil oppleve og utforske når man først er på turen.

Du får ikke selv bestemme hvor du vil reise, for produksjonsselskapet bestemmer dette. Typisk reiser alle deltakerne til samme øy eller område i samme sesong, men man reiser ikke samtidig som en gruppe.

Les også:

2 kommentarer om “Hvordan melde seg på Charterfeber”

  • Hei.

   Du kan ikke melde deg på Charterfeber i kommentarfeltet her. Du må følge linken i artikkelen ovenfor og fylle ut feltene der.

   Mvh Nick

   Svar

Legg igjen en kommentar