Hvordan melde seg på Luksusfellen

Det populære TV-programmet Luksusfellen hjelper nordmenn som sliter med økonomiske problemer med å komme seg ut av dem. Her får man både satt opp budsjett, få sett på hva man bruker penger på, får hjelp til å lage nedbetalingsplaner til kreditorer, og får generelt sett mye hjelp med å rydde opp i økonomien.

For å kunne få denne hjelpen må man altså være med på Luksusfellen, og da er første steget å melde seg på som deltaker. Det er langt ifra alle som søker som får bli med, men det er jo bare å prøve dersom du kunne tenke deg å få hjelp fra Luksusfellens eksperter.

For å melde seg på Luksusfellen må du registrere deg på nettsidene til Rubicon. Der må du fylle inn en del detaljer om deg selv og økonomien din, så ligger det en åpen søknad der. Det betyr at de kan kontakte deg dersom du passer som deltaker i en kommende sesong.

Les også: Hva med en ferie isteden? Slik melder du deg på Charterfeber!

Når du er registrert der er det ingen garanti for at du får være med på neste sesong, eller får være med i det hele tatt. Det er flere som har opplevd å legge inn en søknad før det har tatt flere sesonger før de blir med på selve programmet, så det kan fort ta en stund før man får blitt med. Men for andre har det tatt kort tid.

Det er derimot én ting som er sikkert, og det er at man i alle fall ikke får bli med dersom man ikke melder seg på. Så man bør ta sjansen til å melde seg på dersom man føler at dette er noe man hadde fått nytte av.

Les også:

2 kommentarer om “Hvordan melde seg på Luksusfellen”

  • Hei, Elin.

   Da må du følge lenken i artikkelen, så kan du melde henne på.

   Mvh Nick

   Svar

Legg igjen en kommentar