Hvordan strømme Luksusfellen

Luksusfellen er et realityprogram som er like aktuelt og populært som alltid. Hver uke skal Luksusfellen sine økonomieksperter hjelpe folk som har havnet i et økonomisk surr ut av røret ved å hjelpe dem med å betale regningene sine, sette opp et budsjett for dem, og hjelpe dem med å refinansiere lånene sine.

Noen synes det er bra TV, mens andre aktivt ser på programmet for å få tips til hvordan de selv kan få bedre kontroll over økonomien sin. Uansett grunnen er det i alle fall enkelt å strømme Luksusfellen.

For å strømme Luksusfellen må du ha et abonnent hos aktøren Viaplay. Det er bare å klikke på linken og registrere seg, så får man straks tilgang til hele 6 sesonger av Luksusfellen, og kan strømme det i mange uker før man har sett alt!

Når man har et Viaplay-abonnent kan man dessuten strømme utallige andre TV-serier og filmer, og det er et godt alternativ til deg som uansett har sett det meste som er verdt å se på Netflix.

Sliter du økonomisk? Her du kan lese mer om hvordan du melder deg som deltaker til Luksusfellen. Det er også lurt å se noen episoder av programmet. Husk at veldig mange av tingene som ekspertene gjør for deltakerne også er ting du kan gjøre helt selv! Det er ikke spesielt vanskelig å gå over kontoutskriften sin for å se hva man bruker penger på, eller ta kontakt med lånaktørene for å refinansiere lånene sine.

Les også:

Legg igjen en kommentar