Hvordan strømme Luksusfellen

Luksusfellen er et realityprogram som er like aktuelt og populært som alltid. Hver uke skal Luksusfellen sine økonomieksperter hjelpe folk som har havnet i et økonomisk surr ut av røret ved å hjelpe dem med å betale regningene sine, sette opp et budsjett for dem, og hjelpe dem med å refinansiere lånene sine.

Noen synes det er bra TV, mens andre aktivt ser på programmet for å få tips til hvordan de selv kan få bedre kontroll over økonomien sin. Uansett grunnen er det i alle fall enkelt å strømme Luksusfellen.

For å strømme Luksusfellen må du ha et «Viaplay Film & Serier»-abonnent hos aktøren Viaplay. Det er bare å klikke på linken og registrere seg, så får man straks tilgang til mange sesonger av Luksusfellen, og kan strømme det i mange uker før man har sett alt!

Norske mynter

Når man har et Viaplay-abonnent kan man dessuten strømme utallige andre TV-serier og filmer, og det er et godt alternativ til deg som uansett har sett det meste som er verdt å se på Netflix.

Slik strømmer du Luksusfellen gratis mot reklame

Det har nylig blitt mulig å strømme Luksusfellen via en ny strømmetjeneste som heter Pluto TV. Denne lar deg strømme flere sesonger av Luksusfellen helt gratis, men den er da finansiert av reklame slik at du får reklamepauser omtrent som på vanlige TV-kanaler.

Melde deg på Luksusfellen?

Sliter du økonomisk? Her du kan lese mer om hvordan du melder deg som deltaker til Luksusfellen. Det er også lurt å se noen episoder av programmet. Husk at veldig mange av tingene som ekspertene gjør for deltakerne også er ting du kan gjøre helt selv! Det er ikke spesielt vanskelig å gå over kontoutskriften sin for å se hva man bruker penger på, eller ta kontakt med lånaktørene for å refinansiere lånene sine.

Denne artikkelen inneholder reklame for Viaplay.

Les også:

Legg igjen en kommentar