Hvordan strømme Wisting

Krimserien Wisting handler om politietterforskeren William Wisting som er etterforskningsleder i Larvik politikammer. I ekte krimstil er det unaturlig mange seriemordere og heftige drapssaker i Larvik i serien, men det fører jo til en spennende serie for alle som liker krim.

Men hvor kan man egentlig strømme sesonger av Wisting?

Wisting kan strømmes på Viaplay med et Viaplay Film & Serier-abonnement. Der får du tilgang til alle episodene av alle de tre sesongene, så kan du strømme i ditt eget tempo.

Selv om Wisting er delvis kronologisk er det fint mulig å hoppe rett inn i sesong 2 eller 3, da hovedsakene gjerne løper i én sesong om gangen og byttes ut med nye saker i nye sesonger.

Alle sesongene er per dags dato (2022) tilgjengelig på Viaplay, og trolig vil også nyere sesonger slippes direkte der etter hvert som de kommer ut. Om det skulle bli noen endringer i dette vil artikkelen oppdateres.

Viaplay sin logo
Viaplay sin logo.

Det er usikkert om det kommer nye sesonger av Wisting, men det er jo en veldig populær TV-serien, så det er jo tenkelig at de vil fortsette å lage flere sesonger etter hvert.

Wisting er basert å bøker om William Wisting

William Wisting sine politihistorier stammer fra bokserien til Jørn Lier Horst. Flere av Wisting-bøkene har vært bestselgere, og per 2022 er det 15 bøker i serien.

Så for deg som liker krimbøker er det mye snacks om du er glad i Wisting!

Om du ikke har helt tålmodighet til å lese bøker finnes det også lydbøker av serien hvor du kan høre deg gjennom boka. Alle bøkene i Wisting-serien er tilgjengelig på Storytel.

Så her er det mye å kose seg med uansett om du foretrekker TV-serien og vil se de tre sesongene som har komet så langt, eller foretrekker å begynne på den lange bokserien om politietterforskeren.

Denne artikkelen inneholder reklame for Viaplay og Storytel.

Les også:

Legg igjen en kommentar