Hvor kan man streame It’s Always Sunny in Philadelphia?

It’s Always Sunny in Philadelphia er en populær sitcom-serie som er kjent for å være svært ulik fra andre sitcoms. Den har bygd opp en stor fanbase rundt om i verden, men har ennå til gode til å bli sendt på norske TV-skjermer.

Dersom du ønsker å se noen episoder av It’s Always Sunny in Philadelphia må du derfor ty til streaming, noe som kanskje ikke er så veldig uvanlig nå lenger.

Tidligere var det Viaplay som hadde It’s Always Sunny in Philadelphia, men i 2022 ble rettighetene kjøpt opp av Disney, så nå finnes serien kun på Disney+. Der har de alle de 13 sesongene som har kommet ut per 2022, og til trolig fortsette å legge ut nye episoder etter hvert som det kommer nye sesonger.

For å kunne streame It’s Always Sunny in Philadelphia på Viaplay trenger man et abonnent der. Dette koster i utgangspunktet 119kr per måned (dette kan ha endret seg siden vi publiserte denne artikkelen).

Med sine 12 sesonger på 12 episoder hver er det omtrent 55 timer med serie, så det er litt av en utfordring å skulle se alt i løpet av den ene gratismåneden hvor man kan prøve tjenesten.

Les også: Hvordan kan man strømme Game of Thrones? Forklart.

Er det mulig å kjøpe It’s Always Sunny in Philadelphia på DVD?

Dersom du ønsker å se It’s Always Sunny in Philadelphia uten å måtte ha et abonnent via Viaplay er DVD-plater det eneste alternativet som er lovlig. Det er dessverre litt krevende å finne disse DVD-ene til slags her i Norge, spesielt i vanlige butikker. Det er noen nettbutikker som selger dem, og blant annet har man en del sesonger til salgs hos Platekompaniet. Der ser de ut til å ha 5-6 sesonger til salgs for omtrent 150 kroner per sesong, så det er jo litt kostbart om man vil ha hele serien.

Det er per 2020 ingen komplett utgave med alle sesongene som har kommet ut så langt, så det er ikke mulig å få tak i en samleboks.

Vi anbefaler derfor at man streamer It’s Always Sunny in Philadelphia, for 150 kroner for hver sesong blir jo nesten 2 000 kroner for hele serien, noe som er ganske drøyt. For den summen kan man ha tilgang til Viaplay i et helt år, og der får man dessuten også tilgang til mye annet innhold.

Denne artikkelen inneholder reklame for Viaplay.

Les også:

Legg igjen en kommentar