Hvordan strømme Grey’s Anatomy

Grey’s Anatomy har gått på TV-skjermen i en årrekke nå, og er allerede på sin 16. sesong! De gamle sesongene har gått vekk fra TV-skjermen for lengt, men dersom du ønsker å få med deg hvor det hele begynte er det bare å finne frem nettbrettet, mobilen eller en annen dings for å strømme serien.

Det er nemlig enkelt å strømme Grey’s Anatomy uansett om du vil se det fra begynnelse av, eller få med deg de nyeste sesongene. Nå er det nemlig Viaplay som har rettighetene til å strømme Grey’s Anatomy. Der ligger det altså til sammen 16 sesonger, så det er utallige timer med super TV-underholdning!

For å strømme Grey’s Anatomy på Viaplay må du gå til nettsidene deres og lage en brukerkonto. Man må ha pakken som heter «Film & Serier», og når man betaler for denne kan man se så mye Grey’s Anatomy, filmer og andre TV-serier som man bare orker.

I gamle dager kunne man strømme Grey’s Anatomy på TV Sumo, ettersom det er på TV2 at selve serien går på TV. Nå kan man derimot kun se den nyeste sesongen på TV2 Sumo, så det er kjekt dersom du går glipp av en episode på TV, men ikke så mye mer enn det.

Denne artikkelen inneholder reklame for Viaplay.

PS. husk at strømmerettigheter kan endre seg over tid, så ta gjerne en dobbeltsjekk om du leser dette langt i fremtiden. Denne artikkelen ble skrevet i desember 2020.

Les også:

Legg igjen en kommentar