Hvordan strømme Grey’s Anatomy

Grey’s Anatomy har gått på TV-skjermen i en årrekke nå, og er allerede på sin 16. sesong! De gamle sesongene har gått vekk fra TV-skjermen for lengt, men dersom du ønsker å få med deg hvor det hele begynte er det bare å finne frem nettbrettet, mobilen eller en annen dings for å strømme serien.

Det er nemlig enkelt å strømme Grey’s Anatomy uansett om du vil se det fra begynnelse av, eller få med deg de nyeste sesongene. Nå er det nemlig Disney+ og TV2 Play som har rettighetene til å strømme Grey’s Anatomy. Der ligger det altså til sammen 16 sesonger, så det er utallige timer med super TV-underholdning!

For å strømme Grey’s Anatomy må du gå til nettsidene deres og lage en brukerkonto. Når man betaler for et abonnement kan man se så mye Grey’s Anatomy, filmer og andre TV-serier som man bare orker.

Grey’s Anatomy har vært innom flere ulike strømmetjenster, og var blant annet å finne på Viaplay på et tidspunkt. Nå kan man derimot kun se serien på TV2 Play og Disney+, i alle fall i 2022. Så får vi se hvor rettighetene ender opp i 2023 og videre.

Denne artikkelen inneholder reklame for Viaplay.

PS. husk at strømmerettigheter kan endre seg over tid, så ta gjerne en dobbeltsjekk om du leser dette langt i fremtiden. Denne artikkelen ble skrevet i juni 2022. .

Les også:

Legg igjen en kommentar