Hvordan strømme Robinson

Robinson er en av realityseriene som tok Norge med storm på 2000-tallet, da under navnet Robinsonekspedisjonen. Her gjelder det å overleve på en øde stillehavsøy samtidig som det klassiske realityspillet om å bli godt likt, lage allianser og dolke hverandre i ryggen lever i beste velgående.

Serien startet på TV3 i sin tid, ble kjøpt av av TV2, men ble kjøpt tilbake av TV3-eierne igjen i 2021.

For å strømme den nyeste sesongen av Robinson trenger du et abonnement hos Viaplay. Det er kun sesong 16 som er tilgjengelig, og de eldre sesongene kan per dags dato ikke strømmes.

Du trenger abonnement hos Viaplay som heter Film & Serier for å kunne strømme Robinson, og får da tilgang til hele sesongen, samt veldig mye annet spennende innhold.

Viaplay sin logo
Viaplay sin logo.

Hvordan strømme gamle sesongen av Robinsonekspedisjonen

Dersom du er i det nostalgiske hjørnet kan det friste å finne frem gamle sesonger av Robinsonekspedisjonen for å binge litt gammel reality. Dessverre er dette svært vanskelig, for det er ingen tjenester som per dags dato tilbyr strømming av de gamle episodene av Robinsonekspedisjonen.

Slik jeg har forstått det er det Viaplay-gruppen som eier rettighetene til disse, så det er usikkert hvorfor de ikke tilbyr dem for strømming.

Sesong 15 som ble produsert av TV2 og sesong 14 som ble kjøpt av TV2 er heller ikke tilgjengelig for strømming, selv ikke på TV2 Play.

Denne artikkelen inneholder reklame for Viaplay.

Les også:

Legg igjen en kommentar