Hvordan strømme Eventyrlig oppussing

Det populært TV-programmet Eventyrlig oppussing har allerede gått i 6 sesonger, og det ser ikke ut til å stoppe. I hvert program får vi bli med for å se oppussingen av et spennende bygg, bolig eller hytte et etter annet sted i det langstrakte landet vårt. Programmet har blitt veldig populært, men det er ikke så ofte man ser gamle episoder av programmet på TV lenger.

Dersom du ønsker å se alle episodene av Eventyrlig oppussing er det strømming som gjelder. Det er nemlig to måter å strømme Eventyrlig oppussing på. Den første er ved å bli abonnent hos Viaplay. Der ligger alle episodene fra alle seks sesongene, og du kan se så mye Eventyrlig oppussing du bare måtte orke!

Man må ha strømmepakken som heter «Film og serier» for å kunne se Eventyrlig oppussing, men med denne får du også tilgang til hundrevis av andre filmer og TV-serier også.

Den andre måten å strømme Eventyrlig oppussing på er helt gratis, men da må du nødt til å tåle å se på et par reklamepauser i løpet av programmet, nesten som om du skulle sett det på TV. Dette kan du gjøre via Viafree, som er et slags gratis reklamefinansiert alternativ til vanlige Viaplay.

Her må man altså velge om man vil betale litt for å strømme det reklamefritt, eller om man tåler å se ti minutter med reklame i løpet av en episode. Uansett hva man velger får man i alle fall sett det koselige oppussingprogrammet.

Om du derimot heller ønsker å delta har vi også skrevet en guide til å melde seg på som deltaker på Eventyrlig oppussing. Det krever selvsagt at du har et spennende bygg du kan vise frem, og har noen tanker om hvordan du ønsker at de skal pusse det opp for deg.

Denne artikkelen inneholder reklame for Viaplay.

Les også:

Legg igjen en kommentar