Hvordan strømme Paradise Hotel

Paradise Hotel er trolig Norges mest populære TV-serie, og fortsetter med å sjokkere år etter år. TV-serien går i beste sendetid på TV3, men det er også mulig å strømme Paradise Hotel for de som ikke ønsker å betale dyrt for vanlige TV-kanaler.

Det er to måter å strømme Paradise Hotel på. Det ene alternativet er å kjøpe en «Film & Serie»-pakke hos Viaplay. Der kan du se hele 6 sesonger av den populære realityserien når enn det måtte passe deg, i full HD-kvalitet og uten reklameavbrudd. Når nye sesonger går live kan man dessuten se én episode mer enn det som går på TV, så du kan henge litt foran!

Det andre alternativet er å bruke en tjeneste som heter Viafree (Nå Pluto TV). Denne er veldig lik på Viaplay, men den er gratis, og viser reklame på de samme stedene som når man ser episoden på vanlig, lineær TV. Dette er et godt alternativ for deg som ikke liker å betale for ting, og heller synes det er helt greit med 5 minutter lange reklamepauser fra tid til annen (nei, du kan ikke hoppe over reklamen ved å spole dessverre).

Les også: Hvem vant Paradise Hotel 2019? Forklart.

Så det er to måter å strømme Paradise Hotel på, og det er bare å velge den som passer deg best. Selve episodene er jo kliss like uansett hvilken metode du velger, og du får det samme dramaet uansett. Kos deg!

Denne artikkelen inneholder reklame for Viaplay.

Les også:

Legg igjen en kommentar