Hvordan strømme Love Island

Love Island er et norsk realityprogram som har fått blandet mottagelse. Det er likevel mange som elsker serien, men nå går den jo ikke på TV lenger. Det er heldigvis fortsatt mulig å strømme den, uansett om du skal strømme hele serien fra første episode fra første gang, eller bare ønsker å se favorittepisoden én gang til.

Det er flere måter å strømme Love Island på. Den enkleste er ved å bruke Viaplay. Der ligger både den norske og den danske utgaven tilgjengelig for strømming, og du kan se hele serien når du måtte ønske uten reklameavbrudd.

Det koster litt over en hundrelapp i måneden for Viaplay, så her trenger du et abonnent på samme måte som man trenger for Netflix.

Det andre alternativet for å strømme Love Island er å bruke Viafree. Dette er en gratis strømmetjeneste som lar deg se en haug TV-serier, men med reklame underveis i episodene. Dette blir nesten som å se episodene på TV, men du kan jo ikke spole over reklamepausene da.

Det er med andre ord ikke så vanskelig å strømme Love Island, og du kan selv velge om du vil bla opp litt penger for å se det hele reklamefritt, eller om du overlever et par reklamepauser på noen minutter et par ganger i hver episode.

Denne artikkelen inneholder reklame for Viaplay.

Les også:

Legg igjen en kommentar