Hvordan melde seg på Paradise Hotel

Paradise Hotel har lenge vært en helt spesiell realityserie som har splittet Norge. Selv etter mange sesonger er den populær, og det er mange som drømmer om å bli med på denne unike realityserien. Men hvordan melder man seg egentlig på Paradise Hotel?

For å bli med på Paradise Hotel må man først og fremst melde seg på via nettsidene til Mastiff. Der går du nesten til bunnen av siden og klikker på «Vil du må TV?». Da får du opp et skjema du må fylle ut med navn, søknad og bilde. Skriv en god søknad og sende den inn, så kan du være en av de heldige som får bli med til Mexico for å spille inn neste sesong av Paradise Hotel.

Det er selvsagt en lang vei fra man sender inn søknaden til man sitter på hotellet i Mexico. Når du legger opp søknaden blir du liggende i databasen til produksjonsselskapet. Dersom du har lyst til å ha deg med på neste sesong tar de kontakt for et telefonintervju. Dersom dette er vellykket vil de planlegge et nytt og mer omfattende intervju, og da begynner det å bli mer virkelig.

Det er derimot langt ifra sikkert at man blir med på Paradise Hotel bare fordi man sendte en søknad. Noen får ikke bli med i det hele tatt, mens andre blir kontaktet et år eller to etter at de meldte interessen sin. Man blir jo liggende i databasen, så det kan hende at de tar kontakt lenge etter at du faktisk meldte deg på.

Les også:

12 kommentarer om “Hvordan melde seg på Paradise Hotel”

  • Hei. Da må du følge oppskriften i artikkelen ovenfor for å sende inn en søknad. Lykke til.

   Svar
  • Hei. Skjemaet ser ut til å ha blitt fjernet etter at de sluttet å produsere nye sesonger av Paradise Hotel.

   Svar
  • Hei, Margit.

   Lenken er nok tatt vekk av Mastiff sine nettsider siden de har sluttet å lage nye sesonger av Paradise Hotel.

   Svar

Legg igjen en kommentar