Hvordan barbere ryggen sin

Det er mange som føler seg plaget med for mye hår på ryggen sin, og som ønsker å fjerne dette. Det er først og fremst menn som har problemet med for mye hår på ryggen, men også kvinner kan noen ganger oppleve hårvekst på ryggen sin.

Når man skal fjerne hår fra ryggen sin merker man raskt at det ikke er spesielt enkelt. Ikke bare er det vanskelig å se ordentlig bak på sin egen rygg uansett hvilken vinkel man plasserer speilet i, men det er også grisevanskelig å komme til med barberhøvelen eller kroppstrimmeren. Så hvordan barberer man egentlig ryggen sin?

For å barbere sin egen rydd bør man ha et eget apparat som er laget for dette. Det finnes både barberhøvel for rygg, og kroppstrimmer med egen modus for å barbere ryggen med. Begge disse gjør jobben med å barbere ryggen sin lekende lett, så slipper du å stå med barberhøvelen i de merkeligste stillinger og vinkler for å komme til bak på hele ryggen.

Begge disse to fungerer godt for å fjerne hår fra ryggen på, og vi har sett litt nærmere på både fordeler og ulemper med de to ulike modellene.

Barber ryggen din med en barberhøvel for rygg

Barberbladet for rygg har det passende navnet Bakblade, og kan kjøpes hos blant annet Coolstuff for rundt 400 kroner. Denne er spesialdesignet for å la deg barbere ryggen din med, og har et solid og langt skaft som lar deg enkelt komme til på hele ryggen. Selve barberbladene er litt ulike fra vanlige barberblad med hensikt om å minske risiko for å skade seg under barberingen. Det er jo selvsagt litt vanskeligere å barbere ryggen sin hvor man ikke ser noe sammenlignet med der hvor man ser kroppen sin godt, så det kommer godt med.

Det kan være litt kronglete å bruke Bakblade først gangen, men man merker raskt at det er en slags teknikk i det. Så ikke fortvil dersom du føler at det tar litt tid første gang, for etter to – tre ganger går det som en lek, så har man glattbarbert rygg på 2 minutter! Frem til man får full kontroll er det lurt å ta det litt rolig for å unngå kutt i huden mens du barberer deg.

Fjern hår fra ryggen din med en kroppstrimmer

Hvis du vil garantere at du ikke får kutt på ryggen din når du barberer ryggen, kan en kroppstrimmer være et godt alternativ til en barberhøvel for rygg. Det finnes nemlig kroppstrimmere med egne moduler for å fjerne hår fra ryggen, og en av kroppstrimmerne som har dette er Philips BG5020/15. Til tross for et kronglete navn er det en knallgod kroppstrimmer som kan kjøpes av elektronikkforhandlere som Computersalg for omtrent 600 kroner.

Når man kjøper en Philips BG5020/15 får man en god kroppstrimmer som lar deg stusse, trimme eller fjerne alt av hår på hele kroppen. Når det kommer til ryggen følger det med eget ryggskaft som du fester på trimmeren, så når du rundt til hele kroppen din. Selve trimmeren kan brukes både i og utenfor dusjen, og kan lades slik at du kan bruke den trådløst.

Philips BG5020/15 fungerer utmerket for å fjerne hår fra ryggen, og vi synes denne er et bedre valg enn Bakblade, rett og slett fordi du har mindre sjanse for å kutte deg, og får dessuten en kroppstrimmer som kan brukes til både mage, armer og alle andre steder du vil gjerne hår i samme slengen. Så sånn sett er den verdt de 200 kronene det er i prisdifferanse mellom de to produktene.

Nå trenger du aldri å be om hjelp til å barbere ryggen igjen!

For mange har den eneste løsningen for å barbere ryggen sin vært å spørre kjæresten eller en god venn om hjelp, men med Bakblade eller Philips BG5020/15 trenger du ikke lenger å plage dine nærmeste med dette ønsket.

Denne artikkelen inneholder annonser for Computersalg og Coolstuff.

Les også:

Legg igjen en kommentar