Hvordan få Viaplay gratis

Viaplay er en norsk strømmetjeneste som tilbyr mye spennende innhold både fra Viaplay selv, men også fra andre aktører de har betalt for å få rettigheter til.

Man kan blant annet se noen av verdens mest populære sitcoms, Bundesliga, Charterfeber og Paradise på Viaplay.

I utgangspunktet koster den vanlige pakken på Viaplay (Viaplay Film & Serier) omtrent 139 kroner i måneden. Det er derimot mulig å få Viaplay gratis, men det gjelder kun noen få.

For å få Viaplay gratis trenger du nemlig å være en Viasatkunde. Om du er det klikker du på denne linken, scrolle litt ned, klikke på pakkeoversikten, klikke på at du allerede er Viasatkunde og velger Viasat-leverandøren din. Der må du fylle inn kontaktinformasjon, velge et passord, og begynne å strømme Viaplay!

Det høres kanskje litt stress ut, men det hele er enkelt og fort gjort når du først kommer i gang. Så lenge du har Viasat-kanaler på TV-en din trenger du altså ikke å betale én eneste krone ekstra for å strømme innhold på Viaplay.

Les også: Slik laster du ned innhold fra Viaplay.

Viaplay sin logo

Hvordan få Viaplay gratis uten å være Viasatkunde

Per 2020 er det ikke mulig å få Viaplay gratis uten å være Viaplay-kunde. Det er derimot et slags gratisalternativ til Viaplay som heter Pluto TV. Dette er også en strømmetjeneste som er eid av samme selskap, men er laget som en gratis strømmetjeneste hvor man kan strømme TV-serier, kombinert med å fungere som et slags lineært TV.

Tidligere hadde man en tjeneste som het Viafree hvor man kunne se Viaplay-innhold gratis mot å få reklame, men nå er alt dette flyttet over på Pluto TV. Denne er mange hakk mer uoversiktlig og kronglete, men man får sett en del ting der likevel.

Det er langt mindre innhold på Pluto TV enn på Viaplay, men man kan faktisk strømme en del TV-serier der. Så her kan du se mange av Viasat sine egne TV-serier helt gratis.

Les også: Slik sletter du en Viafree-konto.

Ulempen med Pluto TV er at det er reklame der, så du må se på reklame akkurat som på lineær TV. Det har også kortere frister for å se innholdet, så du må følge litt med for å få med deg alle episoder av TV-seriene du følger med på.

Denne artikkelen inneholder annonser for Viaplay.

Les også:

Legg igjen en kommentar