Hvordan slette konto på Viafree

Viafree er en gratis strømmetjeneste hvor man kan strømme mye innhold fra Viasat sine kanaler uten å betale noe som helst. Man trenger likevel en brukerkonto for å få tilgang til alt innholdet der, men det er mange som har erfart at det kan være litt mer krunglete å slette brukerkontoen sin enn det er å lage den.

Selv om informasjonen om hvordan man sletter brukerkontoen sin på Viafree er godt gjemt i brukervilkårene til tjenesten, er det faktisk veldig enkelt.

Alt du trenger å gjøre er å sende en e-post til support@viafree.no og fortelle at du vil slette brukerkontoen din på Viafree. E-posten bør sendes fra samme e-postkonto som du bruker for å logge inn på Viafree med.

Merk at Viafree og Viaplay er så tett knyttet sammen at du bruker samme konto der, så om du ber om sletting fra Viafree vil du også miste tilgang til Viaplay. Dette er fordi de bruker samme brukerkontosystem.

Må man ha en brukerkonto for å se innhold på Viafree?

Man må ha en brukerkonto for å se innhold på Viafree, men det er jo helt gratis å ha en brukerkonto der. Grunnen til at man trenger en konto for å strømme innhold er at en del av innholdet har aldersgrense, så da må man verifisere alderen sin når man registrerer en konto der.

Denne artikkelen inneholder annonser for Viaplay.

Les også:

2 kommentarer om “Hvordan slette konto på Viafree”

    • Du kan ikke si opp Viafree siden det er en gratistjeneste. Så du trenger ikke noe abonnement, og det er ingenting å si opp. Tenker du kanskje på Viaplay?

      Svar

Legg igjen en kommentar