Reddit: Hvordan se slettet og skjult innhold

Reddit er en av verdens mest populære nettsider, og nesten alt har sin egen subreddit. Disse har alle sine egne regler for hvilket innhold som er lov å publisere der, men noen ganger vil jo vi som lesere se innholdet som har blitt slettet av moderatorene.

Når innholdet er slettet står det bare [deleted] i tekstfeltet, og da er det jo ikke rart mange av oss blir nysgjerrige. Heldigvis er det relativt enkelt å se alt innhold som er slettet eller skjult på Reddit, selv om det ikke fungerer over alt.

For å kunne få tilgang til dette slettede innholdet må nemlig noen ha lagret innholdet før det ble slettet. Det er en del store nettverk som jevnlig lagrer alt, men de kan ikke få med seg hver eneste kommentar. Det betyr at de store og kjente subredditene har mye større sjanse for å ha blitt lagret automatisk enn helt ukjente subreddits.

Les også: Slik kan du bygge backlinks på Reddit.

Så om du vil se slettede kommentarer på store subreddits er altså sjansen mye større enn på små.

Hvordan lese slettede kommentarer på Reddit

Alt du trenger å gjøre for å se det slettede innholdet på Reddit er å endre URL fra reddit.com/r/subreddit/innhold til ceddit.com/r/subreddit/innhold! Altså bare bytt fra en r til en c.

Dette tar deg til en usensurert versjon av Reddit kalt Ceddit hvor kommentarer som har blitt slettet på den originale er markert med rødt slik at det er enkelt å finne dem på Ceddit.

Les også: Slik sletter du kontoen din på Reddit.

Merk at du ikke kan publisere nytt innhold eller gjøre endringer inne på Ceddit – det er kun en nettside som lar deg lese innhold fra Reddit.

Med dette får du sett det aller meste av slettede kommentarer eller slettet innhold, og kan se hva folk skriver som blir slettet av moderatorene eller brukerne selv.

Les også:

Legg igjen en kommentar