Hvordan lage en brukerkonto på Reddit

Reddit er en populær nettside som også fungerer som et sosialt medium, og brukes av folk over hele verden. De fleste subreddits der er på engelsk, men det finnes også mange som foregår på norsk. Den mest populære av de norske er /r/norge hvor det daglig er mange diskusjoner på norsk og om norske saker.

Det er både gratis og enkelt å lage seg en brukerkonto på Reddit, og det første du må gjøre er å gå til forsiden på www.reddit.com. Klikk så på knappen som sier «Sign up» helt øverst i høyere hjørne. Selve siden ser omtrent ut som på bildet nedenfor, hvor den knappen du er ute etter er den blå knappen helt i topphjørnet.

Når du klikker på den blir du tatt til en meny hvor du må skrive inn e-postadressen din. Fyll inn denne og klikk deg videre. Nå er det på tide å velge et brukernavn og et passord. Veldig mange brukernavn er allerede opptatt på Reddit ettersom det er mange millioner brukere, så man må ofte være kreativ for å finne et godt et.

Les også: Slik ser du skjult innhold på Reddit.

Når det er gjort er det bare å klikke seg videre. Før du kommer ordentlig inn på brukeren din må du blant annet fylle ut litt informasjon om hvilke subreddits du har lyst til å bli med på, så det er fortsatt noen klikk til kontoen din er klar til å brukes. Det tar derimot ikke mange minuttene før man er klar til å bruke den.

Med en ny Reddit-konto kan man poste linker eller skrive kommentarer på de fleste subreddits på siden, men det er nokså begrenset hvor mye man kan publisere den første tiden. For å forhindre spam har nemlig Reddit innført begrensninger på antall publiseringer frem til man har fått en del karma, altså at andre brukere har stemt opp innholdet ditt. Det kan derfor være nyttig å publisere noen gode kommentarer til å begynne med, så får du nok karma til å kunne publisere så mye du måtte ønske uten begrensninger.

Dette høres kanskje litt styr ut, men for de fleste er ikke disse begrensningene noe man merker stort til. Så bare lag deg en brukerkonto og kos deg.

Les også:

Legg igjen en kommentar