Hvordan se bilder på Instagram uten konto

Rundt midten av 2019 kom en oppgradering på Instagram som gjorde at man ikke lenger kunne se på bildene til folk som hadde offentlige profiler uten å være logget inn på en brukerkonto. Når man går til en profilen uten å være logget inn kan man se et lite utvalg av de aller nyeste bildene, men med en gang man begynner å scrolle nedover på siden får man opp en boks som blokkerer videre snoking, og ber deg logge inn eller lage en brukerkonto for å fortsette.

Dette er jo litt kjedelig for dem som enten ikke ønsker å være logget inn, eller som bare vil sjekke ut andre sine bilder uten alt styret med å lage seg en brukerkonto for det, men heldigvis finnes det en enkel måte å omgå dette problemet på.

Alt man trenger å gjøre for å se bilder fra en Instagram-konto uten å være logget inn er å bruke en ekstern nettside. Et eksempel på en slik nettside er Pikdo. Her kan man gå inn på profilene til hvem som helst, så vil profilen vises som om du var logget inn. Dette fungerer fordi Pikdo selv er logget inn, og henter dataen fra Instagram-profilen fra denne innloggede brukeren. Pikdo fungerer på både mobil og fra vanlig datamaskin.

Oppdatering: Pikdo ser ut til å ha problemer i desember 2020. Vi krysser fingrene for at tjenesten kommer tilbake igjen snart.

Merk at det kan være en del reklame på Pikdo, så bruk gjerne en reklamefri nettleser dersom det blir for mye mas.

Les mer: Hvordan slette søkeloggen på Instagram.

Når man bruker en slik nettside kan man scrolle så langt ned man vil, og se tusenvis av bilder fra alle profilene man sjekker ut. Så på denne måten kan man bruke Instagram akkurat som om man var logget inn, bortsett fra at man ikke kan like eller kommentere på bildene da. Så man får ikke gjort stort annet enn å se bildene og feeden deres, men for de fleste holder det vel.

Det er verdt å merke seg at dette trikset ikke hjelper dersom personen har valgt å gjøre profilen sin privat. Da må man rett og slett følge personen for å kunne se bildene de har lastet opp. For private profiler er det ingen annen løsning enn å ha en brukerkonto som du bruker for å følge profilen.

Les mer: Slik gjør du Instagram-profilen din privat.

Og dette er alt du trenger å vite om å se bilder på Instagram uten å være logget inn med en brukerkonto. Så nå er det bare å scrolle i vei og se på alt innholdet der uten å styre med å være logget inn.

Les også:

Legg igjen en kommentar