Hvordan se TikTok uten å være logget inn

TikTok er det mest populære sosiale mediet for ungdommer nå om dagen, og de fleste unge bruker mye tid her. Om du ønsker å sjekke ut hva som skjer på TikTok uten alt stresset med å lage deg din egen konto er det faktisk helt mulig, i motsetning til for eksempel Instagram hvor du kun får se noen få bilder uten å logge inn.

For å se på TikTok uten å være logget inn trenger du bare å gå til nettsidene til TikTok. Søk på den brukeren du ønsker å se videoklippene til, så er du klar til å se. Du kan se så mange videoer du vil uten en brukerkonto, men kan selvsagt ikke følge brukere, gi de hjerter, kommentere eller noe sånt.

Det eneste du ikke kan se uten å være logget inn er live-videoer. For å se videoklipp live må du altså ha en konto, men alt annet er tilgjengelig for alle og enhver fra nettsidene til TikTok.

Lær alt du må vite om TikTok!

Med sine 50 millioner daglige brukere er TikTok en av de mest populære sosiale mediene, og man kan nå ut til utrolig mange mennesker ved å være god på TikTok.

Her på Forklarmeg.com har vi en rekke tips og råd for deg som ønsker å bli bedre på TikTok, enten det er å skaffe seg flere følgere på TikTok, aktivere totrinnsbekreftene (sikkerhet er jo viktig!), gå live, eller til og med slette TikTok-kontoen sin.

De fleste som bruker TikTok gjør det kun for moro skyld, men det er også mange som jobber som influencere som bruker tjenesten til å tjene penger. Noen ytterst få har også gjort TikTok-karrieren sin om til et levebrød ved å ha ulike sponsoravtaler, eller ved å vise annonser med innholdet sitt.

Mobil med TikTok-logo.

TikTok er helt gratis å bruke, og kan lastes ned til alle mobiltelefoner med Android eller iOS (iPhone). Tjenesten har blitt kritisert for å være utviklet av kinesiske tech-selskaper, og det er litt usikkert om brukere av tjenesten blir overvåket av kinesiske myndigheter eller ikke.

Men det er ikke til å komme unna at TikTok er veldig moro, og det er mange dyktige mennesker som bruker den for å dele både dansevideoer, sangvideoer, morsomme humorklipp eller annet interessant innhold.

Vi har som sagt mange artikler om TikTok her på Forklarmeg.com, så vi har alt du trenger for å bli en ekte kløpper på TikTok, uansett om du er en ungdom som ønsker flere følgere eller om du er en bedrifteier som vil nå ut til et bredere publikum ved å bruke tjenesten.

For å se alle artiklene våre om TikTok kan du klikke her!

Les også:

2 kommentarer om “Hvordan se TikTok uten å være logget inn”

  • Hei, Amine.

   Det var rart. Det fungerer fint her.. Så jeg vet ikke helt hva som er feil.

   Mvh Nick fra Forklarmeg.com.

   Svar

Legg igjen en kommentar