Hvordan søke etter brukere på TikTok

TikTok har tatt Norge og resten av verden med storm! Lurer du på om noen du kjenner er på TikTok? Da er det bare å bruke søkefunksjonen for å se om du finner dem! Du kan søke etter brukere på TIkTok uavhengig av om du har en egen bruker der eller ikke.

Hvis du er ligget inn i appen kan du gå til søkefeltet og skrive inn brukeren du ønsker å søke opp, så kommer alle aktuelle forslag opp i listen. Dersom du ikke er logget inn eller har appen kan du gå til TikTok sine nettsider og søke etter kontoer helt øverst på siden. Du trenger ikke å ha en egen konto for å gjøre dette.

Søkefelt på TikTok sine nettsider
Slik ser søkefeltet ut på nettsidene til TikTok.

På TikTok kan man nemlig både søke etter brukere, se profilen deres, og se alle videosnuttene helt uten å være logget inn. Dette er hakket verre på tjenester som for eksempel Instagram hvor man i utgangspunktet må logge inn for å se alle bildene.

Når du skriver inn noe på søkefeltet kommer det som regel en haug med resultater opp, så det er lurt å snevre det inn så mye som du klarer.

TikTok-appen på en mobil

Lær alt du må vite om TikTok!

Med sine 50 millioner daglige brukere er TikTok en av de mest populære sosiale mediene, og man kan nå ut til utrolig mange mennesker ved å være god på TikTok.

Her på Forklarmeg.com har vi en rekke tips og råd for deg som ønsker å bli bedre på TikTok, enten det er å skaffe seg flere følgere på TikTok, aktivere totrinnsbekreftene (sikkerhet er jo viktig!), gå live, eller til og med slette TikTok-kontoen sin.

De fleste som bruker TikTok gjør det kun for moro skyld, men det er også mange som jobber som influencere som bruker tjenesten til å tjene penger. Noen ytterst få har også gjort TikTok-karrieren sin om til et levebrød ved å ha ulike sponsoravtaler, eller ved å vise annonser med innholdet sitt.

Mobil med TikTok-logo.

TikTok er helt gratis å bruke, og kan lastes ned til alle mobiltelefoner med Android eller iOS (iPhone). Tjenesten har blitt kritisert for å være utviklet av kinesiske tech-selskaper, og det er litt usikkert om brukere av tjenesten blir overvåket av kinesiske myndigheter eller ikke.

Men det er ikke til å komme unna at TikTok er veldig moro, og det er mange dyktige mennesker som bruker den for å dele både dansevideoer, sangvideoer, morsomme humorklipp eller annet interessant innhold.

Vi har som sagt mange artikler om TikTok her på Forklarmeg.com, så vi har alt du trenger for å bli en ekte kløpper på TikTok, uansett om du er en ungdom som ønsker flere følgere eller om du er en bedrifteier som vil nå ut til et bredere publikum ved å bruke tjenesten.

For å se alle artiklene våre om TikTok kan du klikke her!

Les også:

Legg igjen en kommentar