Hvordan slette TikTok-konto

TikTok har virkelig tatt verden med storm, men etter å ha oppdaget hvor mye data appen samler er det mange som har valgt å slette den. I denne artikkelen skal vi gå gjennom hvordan man slette profilen sin på TikTok steg for steg, slik at den blir helt borte for alltid.

Det holder ikke å kun slette appen fra telefonen sin, for da blir brukerprofilen værende på nettsamfunnet. Du må inn på brukerkontoen din for å fysisk slette denne også, så forsvinner all informasjonen din på nettsamfunnet.

Slik sletter du brukerkontoen din på TikTok for alltid

1) Logg inn på brukerkontoen din.

2) Klikk på «Profile».

3) Klikk så på «Settings».

4) Klikk på ikonet med tre prikker for å utvide menyen.

5) Klikk på «Mange My Account».

6) Klikk på «Delete Account».

7) Følg instruksjonene på skjermen for å slette kontoen din. Her må du blant annet bekrefte passordet ditt (for å sjekke at det virkelig er du som vil slette den, samt bekrefte det med en kode du mottar på SMS.

8) Vent 30 dager. I denne tiden kan du logge inn på TikTok igjen for å stoppe slettingen. I disse 30 dagene er kontoen din deaktivert, men du har altså en måned til å ombestemme deg før alt forsvinner permanent.

Lær alt du må vite om TikTok!

Med sine 50 millioner daglige brukere er TikTok en av de mest populære sosiale mediene, og man kan nå ut til utrolig mange mennesker ved å være god på TikTok.

Her på Forklarmeg.com har vi en rekke tips og råd for deg som ønsker å bli bedre på TikTok, enten det er å skaffe seg flere følgere på TikTok, aktivere totrinnsbekreftene (sikkerhet er jo viktig!), gå live, eller til og med slette TikTok-kontoen sin.

De fleste som bruker TikTok gjør det kun for moro skyld, men det er også mange som jobber som influencere som bruker tjenesten til å tjene penger. Noen ytterst få har også gjort TikTok-karrieren sin om til et levebrød ved å ha ulike sponsoravtaler, eller ved å vise annonser med innholdet sitt.

Mobil med TikTok-logo.

TikTok er helt gratis å bruke, og kan lastes ned til alle mobiltelefoner med Android eller iOS (iPhone). Tjenesten har blitt kritisert for å være utviklet av kinesiske tech-selskaper, og det er litt usikkert om brukere av tjenesten blir overvåket av kinesiske myndigheter eller ikke.

Men det er ikke til å komme unna at TikTok er veldig moro, og det er mange dyktige mennesker som bruker den for å dele både dansevideoer, sangvideoer, morsomme humorklipp eller annet interessant innhold.

Vi har som sagt mange artikler om TikTok her på Forklarmeg.com, så vi har alt du trenger for å bli en ekte kløpper på TikTok, uansett om du er en ungdom som ønsker flere følgere eller om du er en bedrifteier som vil nå ut til et bredere publikum ved å bruke tjenesten.

For å se alle artiklene våre om TikTok kan du klikke her!

Les også:

Legg igjen en kommentar