Hvordan slette Snapchat-kontoen din permanent

Det meste du gjør på Snapchat blir slettet av seg selv etter en stund, men selve Snapchat-kontoen din blir værende for alltid med mindre du aktivt går inn for å slette den.

Når man skal slette Snapchat-kontoen sin må man først deaktivere den. I denne perioden slettes ingen data fra Snapchat sine servere, og du kan når som helst aktivere kontoen igjen for å beholde alt innholdet ditt.

For å slette Snapchat-kontoen din må du gå til denne siden i en nettleser. Logg inn med brukernavn og passord, og velg Administrer Konto og Slett Konto. Bekreft valget med passordet ditt. Da blir den deaktivert i 30 dager, og så lenge du ikke logger inn innen denne tiden blir den helt slettet etter 30 dager.

Når kontoen blir slettet blir alt av kontoinnstillinger, venner, Snapper, chatter, Storyer og posisjonsdata slettet fra systemene til Snapchat. Brukernavnet blir frigjort slik at andre kan registrere det.

Snapchat på en iPhone

Kan man slette Snapchat-kontoen sin rett fra appen?

Det er ikke mulig å slette brukerkontoen sin på Snapchat direkte fra appen på verken iOS eller Android. Det er en knapp som heter «Slett konto» gjemt langt inne i appen, men den er bare en link som tar deg til samme adresse som den vi inkludere lenger opp i artikkelen.

Holder det å slette appen for å slette Snapchat?

Det er mange som tror at Snapchat-kontoen blir slettet når man sletter appen fra mobilen, men det stemmer ikke. Så lenge du ikke deaktiverer kontoen på måten beskrevet ovenfor vil kontoen din være aktiv helt uavhengig av om du har appen installert eller ikke.

Les også:

Legg igjen en kommentar