Hvordan lagre bilder fra Snapchat uten at sender ser det

På Snapchat ser man bare hvert bilde i noen få sekunder før det forsvinner. Det kan være kjekt å lagre bildet for å se det igjen senere, men når du gjør det får motparten et varsel om at du har lagret bildet eller tatt skjermbilde av skjermen.

Men visste du at det faktisk er mulig å lagre bilder fra Snapchat uten at motparten får vite om det? Man trenger ikke engang å jailbreake mobiltelefonen, for det er mulig uten å bruke noen eksterne ting eller andre apper.

For å lagre bilder fra Snapchat uten at motparten får vite om det kan du gjøre følgende:

  1. Åpne Snapchat som vanlig.
  2. Sett mobilen i flymodus.
  3. Se snappen og ta skjernbilde av den for å lagre bildet.
  4. Gå til profilen din, og velg «Innstillinger».
  5. Gå til «Brukerhandlinger».
  6. Velg «Tøm bufret data».
  7. Bekreft at du vil slette denne dataen.
  8. Slå av flymodus.

Det som skjer er at du sletter den dataen som venter på å bli sendt med varsel til motparten, for denne sendes ikke når du har mobilen i flymodus. Når dette varselet er slettet uten at du er koblet til internett blir det aldri sendt, og motparten får aldri vite at du har tatt et skjermbilde av snappen.

Les også: Slik tar du skjermbilde på en iPhone.

Det er altså ekstremt viktig at du har mobilen i flymodus, og at det ikke er mulig for mobilen å være koblet på internett enten via trådløst internett eller mobildata. Om den er koblet til internett vil motparten få varsel om at bildet ble lagret.

Det finnes også andre metoder for å lagre bilder fra Snapchat uten at senderen får vite det

Dette var bare én av flere måter å lagre skjermbilder fra Snapchat uten at motparten får vite det, og det er faktisk en god håndfull med måter å gjøre dette på. Noen ganger blir de fikset av Snapchat ettersom selskapet ønsker å stoppe dette, så vi anbefaler alltid å sjekke om det fungerer med en du stoler på før du prøver deg på å lagre et bilde hvor det er viktig at motparten ikke får vite det.

For alt vi vet kan det jo hende at Snapchat har fikset denne feilen i mellomrommet mellom når vi skrev denne artikkelen og testet metoden, og den tid når du leser guiden .Så ta en test før du får en pinlig situasjon!

Les også:

Legg igjen en kommentar