Hvordan fjerne neglelakk uten neglelakkfjerner

De fleste som bruker neglelakk har vel havner i en situasjon hvor den er slitt og stygg, og det er på tide å fjerne neglelakken, men så er man plutselig helt tom for neglelakkfjerner.

Hva gjør man i disse situasjonene? Om du ikke vil løpe på butikken for å kjøpe en liten flaske neglelakkfjerner er det andre løsninger som er nesten like gode.

Den beste måten å fjerne neglelakk uten neglelakkfjerner er ved å bruke alkohol. Alkohol fra barskapet fungerer, men du bør helst ha noe sterkere saker. Best av alt er ren isopropanol, noe de fleste har hjemme nå ettersom dette brukes som desinfiserende middel. Bruk isopropanol eller alkohol på samme måte som vanlig neglelakkfjerner.

Neglelakk

Ren isopropanol er omtrent helt lik som aceton eller acetat som finnes i neglelakkfjerner når det kommer til å løse opp neglelakk. Om du ikke har dette hjemme kan det altså fungere helt OK med alkohol fra barskapet, men velg den så ren og sterk som mulig.

Det meste av antibac har høy andel alkohol i seg, og de fleste av oss har vel en flaske med håndrens stående hjemme et sted nå.

Andre løsemidler kan også fjerne neglelakken

Dersom du ikke har noen alkoholholdig produkter klare kan du begynne å lete etter andre løsemidler. Det er mange andre ting som kan fungere som et sterkt løsemiddel, og en klassiker er å bruke enten parfyme, hårspray eller spraydeo. Begge disse fungerer, men vil kreve mye mer gnikking enn vanlig.

Legg et nytt lag med neglelakk over det gamle

En siste måte å bli kvitt gammel og stygg neglelakk på er ved å ta et nytt lag over det gamle. Det kommer nok ikke til å se helt perfekt ut, men det vil trolig se bedre ut enn om du har veldig slitt neglelakk som har blitt slitt i stykker.

Les også:

Legg igjen en kommentar