Hvor lang tid tar det før neglelakk tørker? Forklart

Det er alltid fint med ny neglelakk, men det tar jo ofte litt tid å få satt den på. Ikke bare må man fjerne den gamle og sette på ny, men man må jo også vente til den tørker helt før man kan bruke hendene sine igjen. Men hvor lang tid tar det før neglelakk tørker etter at man har tatt den på?

Hvor lang tid neglelekakk bruker på å tørke avhenger av typen, men vanlig neglelakk bruker mellom 7 og 10 minutter på å bli helt tørr. Neglelakk laget for å tørke ekstra raskt kan tørke godt på mellom 1 og 3 minutter.

Det er mange som er glade i hurtigtørkende neglelakk, men det er viktig å huske på at neglelakk som bruker lenger tid på å tørke også typisk sitter bedre. Så de hurtigtørkende neglelakkene har en tendens til å falle av mye raskere enn normal neglelakk.

Neglelakk

Ellers er det jo også slik at neglelakken bruker lenger tid på å tørke om du legger et tykt lag, og jo tykkere, jo lenger tid tar det. I noen tilfeller kan man ta så tykke lag at den aldri tørker skikkelig, men da bør du heller gå for flere lag med tynnere lag på hvert lag.

Les også:

Legg igjen en kommentar