Hvordan fjerne akrylnegler

Det er mange som har akrylnegler, og dette er den mest populære typen falske negler som finnes på markedet. Men akkurat som med vanlige negler blir disse etter hvert slitt, og da er det på tide å fjerne akrylneglene hvis man ikke har lyst til å etterfylle dem. Men hvordan fjerner man egentlig akrylnegler?

Den enkleste måten å fjerne akrylnegler på er ved å stikke neglene ned i hudvennlig neglelakkfjerner i et par minutter. Da løsner akrylneglene fra de ekte neglene dine, og de kan enkelt løsnes. Dette kan man gjøre hjemme eller på en skjønnhetsklinikk, men det er jo ikke spesielt vanskelig å gjøre det selv.

Akrylnegler

Man må regne med å ha neglene ned i neglelakkfjerneren i minst 3 – 5 minutter, men noen ganger tar det også litt lenger tid. Noen ganger kan man måtte vente i hele 15 minutters tid. Så da er det bare å sette på Netflix imens, for man får jo ikke gjort så mye annet mens begge hendene bader i neglelakkfjerner.

Det er veldig viktig at man bruker såkalt hudvennlig aceton. I normal neglelakk er det bare vanlig aceton, og denne kan være irriterende på huden, så du kan få litt såre fingre av å fjerne akrylneglene med vanlig neglelakk.

Det er sjeldent farlig å bruke normal aceton da, men det er bedre å kjøpe en som er beregnet på hud, så slipper man at syrene sliter på huden på fingertuppene dine.

Les også:

Legg igjen en kommentar