Hvordan bytte brukernavn på TikTok

TikTok har virkelig tatt verden med storm, og det er millioner av daglige brukere. Om du var en av dem som angrer på valget av brukernavn når du registrerte brukeren din trenger du ikke å fortvile, for det er både kjapt og enkelt å bytte brukernavn på TikTok.

For å bytte brukernavn på TikTok må du først og fremst gå til brukerprofilen din ved å klikke på «Me» i høyere bunnhjørne. Velg «Edit profile», klikk på feltet hvor det står «Username» og skriv inn det nye brukernavnet du ønsker deg. Klikk på «Save» når du er fornøyd, så har du endret brukernavnet ditt på TikTok!

Verre er det faktisk ikke, og hele prosessen tar ikke mange sekundene! Brukernavnene er unike, noe som betyr at to personer ikke kan ha det samme brukernavnet, så det kan hende at man må prøve noen ganger før man finner et ledig brukernavn man har lyst på. Det er jo tross for mange millioner ulike brukerkontoer, og like mange brukernavn som er opptatt.

Les mer: Hvordan slette en TikTok-konto.

Du kan bytte brukernavn hvert 30. dag

Når man har byttet brukernavn må man ha dette nye brukernavnet i minst 30 dager før man eventuelt kan bytte igjen. Det er nemlig 30 dagers ventetid mellom hvert navnebytte, så man kan ikke bytte så ofte man vil på TikTok.

Merk også at når du først bytter brukernavn så blir ditt gamle brukernavn ledig, og andre brukere kan bytte til dette. Det betyr at det ikke er sikkert at det gamle brukernavnet ditt er ledig igjen etter 30 dager, så det kan være at du mister tilgangen til dette. Med andre ord, tenk deg om to ganger før du bytter brukernavn!

Lær alt du må vite om TikTok!

Med sine 50 millioner daglige brukere er TikTok en av de mest populære sosiale mediene, og man kan nå ut til utrolig mange mennesker ved å være god på TikTok.

Her på Forklarmeg.com har vi en rekke tips og råd for deg som ønsker å bli bedre på TikTok, enten det er å skaffe seg flere følgere på TikTok, aktivere totrinnsbekreftene (sikkerhet er jo viktig!), gå live, eller til og med slette TikTok-kontoen sin.

De fleste som bruker TikTok gjør det kun for moro skyld, men det er også mange som jobber som influencere som bruker tjenesten til å tjene penger. Noen ytterst få har også gjort TikTok-karrieren sin om til et levebrød ved å ha ulike sponsoravtaler, eller ved å vise annonser med innholdet sitt.

Mobil med TikTok-logo.

TikTok er helt gratis å bruke, og kan lastes ned til alle mobiltelefoner med Android eller iOS (iPhone). Tjenesten har blitt kritisert for å være utviklet av kinesiske tech-selskaper, og det er litt usikkert om brukere av tjenesten blir overvåket av kinesiske myndigheter eller ikke.

Men det er ikke til å komme unna at TikTok er veldig moro, og det er mange dyktige mennesker som bruker den for å dele både dansevideoer, sangvideoer, morsomme humorklipp eller annet interessant innhold.

Vi har som sagt mange artikler om TikTok her på Forklarmeg.com, så vi har alt du trenger for å bli en ekte kløpper på TikTok, uansett om du er en ungdom som ønsker flere følgere eller om du er en bedrifteier som vil nå ut til et bredere publikum ved å bruke tjenesten.

For å se alle artiklene våre om TikTok kan du klikke her!

Les også:

2 kommentarer om “Hvordan bytte brukernavn på TikTok”

Legg igjen en kommentar