Hvordan bytte brukernavn på TikTok

TikTok har virkelig tatt verden med storm, og det er millioner av daglige brukere. Om du var en av dem som angrer på valget av brukernavn når du registrerte brukeren din trenger du ikke å fortvile, for det er både kjapt og enkelt å bytte brukernavn på TikTok.

For å bytte brukernavn på TikTok må du først og fremst gå til brukerprofilen din ved å klikke på «Me» i høyere bunnhjørne. Velg «Edit profile», klikk på feltet hvor det står «Username» og skriv inn det nye brukernavnet du ønsker deg. Klikk på «Save» når du er fornøyd, så har du endret brukernavnet ditt på TikTok!

Verre er det faktisk ikke, og hele prosessen tar ikke mange sekundene! Brukernavnene er unike, noe som betyr at to personer ikke kan ha det samme brukernavnet, så det kan hende at man må prøve noen ganger før man finner et ledig brukernavn man har lyst på. Det er jo tross for mange millioner ulike brukerkontoer, og like mange brukernavn som er opptatt.

Les mer: Hvordan slette en TikTok-konto.

Du kan bytte brukernavn hvert 30. dag

Når man har byttet brukernavn må man ha dette nye brukernavnet i minst 30 dager før man eventuelt kan bytte igjen. Det er nemlig 30 dagers ventetid mellom hvert navnebytte, så man kan ikke bytte så ofte man vil på TikTok.

Merk også at når du først bytter brukernavn så blir ditt gamle brukernavn ledig, og andre brukere kan bytte til dette. Det betyr at det ikke er sikkert at det gamle brukernavnet ditt er ledig igjen etter 30 dager, så det kan være at du mister tilgangen til dette. Med andre ord, tenk deg om to ganger før du bytter brukernavn!

Les også:

2 kommentarer om “Hvordan bytte brukernavn på TikTok”

Legg igjen en kommentar