Hvordan bytte navn på Fortnite

Når man lager seg en Epic-konto for å spille Fortnite velger man et visningsnavn som fungerer som brukernavnet ditt i spillet. Man tenker kanskje at det ikke spiller så stor rolle der og da, men dette er jo kallenavnet som vises til alle du spiller med og mot.

Det er heldigvis mulig å angre seg hvis det viste seg at du ikke var så fornøyd med brukernavnet ditt på Fortnite likevel. Det er helt gratis å bytte navn, men du kan kun bytte navn 1 gang hver 14. dag.

For å bytte navn på Fortnite må du logge inn på Epic-kontoen din via nettsidene til Epic. Da kommer du opp til en side med info om kontoen din. Ved siden av der det står Display Name kan du klikke på det blå ikonet med en blyant i. Skriv inn ønsket brukernavn, huk av rutene for å bekrefte valget og velg Confirm.

Slik endrer du brukernavn på Fortnite

Når du klikker på Confirm endres brukernavnet ditt. Hvis du er logget inn på Fortnite må du logge ut og inn igjen, så vil brukeren din har det nye navnet knyttet til deg.

Du mister ikke noen ting ved å bytte navn, og det er som sagt helt gratis. Alle i vennelisten din kommer nå til å se det nye brukernavnet ditt, men de får ikke noe varsel opp om at det er du som har byttet navn, så det er jo greit å si ifra om det.

Les også:

En kommentar om “Hvordan bytte navn på Fortnite”

Legg igjen en kommentar