Hvordan få gratis spill på Epic Games Store

Epic Games Store er en nettbutikk og løsning hvor man kan kjøpe og spille spill til datamaskin, på mange måter veldig likt den mer kjente løsningen Steam, eller de mer eller mindre kjente løsningen Origin fra EA.

Uansett hvilken man foretrekker så er det ikke til å komme unna av at utfordrere til markedssjefen Steam ofte strekker seg langt for å kapre kunder, og når det kommer til Epic Games Store kommer det i form av gratis spill.

Alle som lager seg en brukerkonto på Epic Games Store får nemlig ett eller to spill gratis hver 7. dag, uansett om man bruker penger på å kjøpe spill der eller ikke. Man kan derfor bygge seg opp en solid samling med spill uten å betale noen verdens ting.

Det er mange som sjekker butikken en fast dag hver uke, og over måneders tid bygger opp et ganske solid spillbibliotek helt gratis.

Hvilke spill som er gratis roterer hele tiden, og hvert spill er altså tilgjengelig i en uke før det byttes ut med et annet gratisspill. For å kunne spille dette må du logge inn og legge spillet til kontoen din, så om du glemmer å gjøre dette i løpet av gratisuka er det ikke mulig å få det gratis lenger.

Det betyr at man aldri kan få de spillene som tidligere har vært gratis, så om du lager deg en brukerkonto i dag får du kun tilgang til det spillet eller de spillene som er gratis denne uken, og alle i fremtiden, men ikke de som allerede har vært.

Når man har lagt til gratisspillet på kontoen sin er det gratis – for alltid. Det betyr at man fint kan legge til alle spillene man kommer over som er gratis selv om man egentlig ikke har noen interesse for å spille dem, for hvem vet hva man får lyst til å prøve i fremtiden?

Så fort spillet er lagt til på kontoen din har du mulighet til å laste det ned og spille det når som helst i fremtiden, selv om du ikke laster det ned med det samme.

Les også: De beste familiespillene til Nintendo Switch.

Slik legger du til gratis spill på kontoen din hos Epic Games Store

For å taktisk få lagt til gratisspillene på kontoen din trenger du bare å gå til forsiden til Epic Games Store, og enten logge inn eller lage deg en ny brukerkonto. Når du er ferdig med det blir du igjen tatt til forsiden av butikken, og nå må du bare bla litt nedover på siden.

Etter litt scrolling kommer du til et punkt hvor det vises hvilke spill som er gratis, akkurat som du ser på bildet øverst i denne artikkelen. Nå må du gå inn på hvert enkelt spill, og velge at du vil legge dem i handlevognen din. Man må så «Betale» for spillet, noe som går fort ettersom det koster $0.00, og du trenger ikke å skrive inn kortdetaljer eller noe sånt.

Når spiller et «betalt» får du en kvittering for «kjøpet» på e-post, og spillet er nå permanent knyttet opp mot brukerkontoen din. Det betyr at du kan laste det ned og spille det akkurat når du måtte ønske, så sant du er logget inn med Epic Games Store-kontoen din.

Med ett eller to gratis spill i uka blir det alt mellom 4 og 8 spill helt gratis hver måned, så man får jo en solid samling ganske raskt om man husker å sjekke innom hver eneste uke.

Les også:

Legg igjen en kommentar