Hvordan dele spill på Playstation 4

Alle som har digitale spill på Playstation 4 kan fritt dele disse med venner og familie, med overraskende få begrensninger. Å dele digitale PS4-spill er en litt krunglete prosess, men ikke umulig.

Du kan kun dele spill med én annen person om gangen. Fremgangsmåten fungerer også fint for deg som har to PS4-konsoller i samme hus, for eksempel en på rommet og en annen i TV-stua.

For å dele PS4-spill med andre må du logge inn med Playstation-kontoen din på PS4-konsollen deres. Gå til Setting, velg Account Management og klikk på Activate as Your Primary PS4. Klikk Activate og logg ut. Nå kan eieren logge inn på sin egen konto igjen og laste ned og spille alle de digitale spillene du har kjøpt.

For å laste ned spillene du deler trenger personen kun å gå til Game Library og klikke på spillene. Her er det nå en stor samling av både denne personen sine spill, så vel som alle de digitale spillene du har kjøpt.

Playstation 4

Om du ønsker at det skal gå andre veien, at du også skal få tilgang til spillene til denne personen, må den personen logge inn på din PS4-konsoll og aktivere denne som dens primært konsoll. Følg samme instrukser som ovenfor, så får du også tilgang til alle spillene til denne personen.

Begge kan spille spillene samtidig

Når dere deler spill på denne måten kan begge to spille spillet samtidig.

Det er ikke mulig å dele med flere enn én annen person, da man kun kan ha én konsoll satt som Primary Console per bruker. Så hvis du aktiverer en annen konsoll som din primære PS4-konsoll vil den andre miste tilgangen til alle disse spillene.

Les også:

Legg igjen en kommentar