Kan man spille PS4-spill på PS5? Forklart!

Nå er Playstation 5 rett rundt hjørnet, men det første halvåret ser det ut til at det ikke vil være all verdens med tilgjengelige spill for den nye konsollen. Da er det ikke rart det er mange som lurer på om man kan spille de gamle spillene fra Playstation 4 på den nye Playstation 5-konsollen sin.

Sony har nemlig bekreftet at mer eller mindre alle Playstation 4-spill kan spilles på Playstation 5. Du trenger ikke å kjøpe spillene på nytt, men kan bruke de du allerede har kjøpt uansett om du har de på en fysisk DVD-plate eller om du har kjøpt dem fra Sony sine nettbutikk.

Når man får en Playstation 5 i hus er det derfor på tide å pakke vekk den gamle konsollen for mange, for det er store sjanser for at den bare blir stående å samle støv.

Sony har nevnt at det er mulig at noen få utvalgt spill ikke vil kjøre på PS5, men det vil vi få mer informasjon om når den tid nærmer seg. Heldigvis mener de at så godt som alle spillene fungerer godt på PS5!

Som nevnt kan man putte vanlige PS4-DVDer inn i PS5 for å spille, så konsollen kan lese av disse. Dette gjelder selvsagt kun om man har den normale PS5-utgaven, og ikke for deg som kjøper den digitale utgaven (som mangler DVD-leser til fysiske spill).

Les også:

Legg igjen en kommentar