Hvordan bytte brukernavn på Clubhouse

Når man får invitasjon til Clubhouse må man registrere seg med virkelig navn, men man får også velge et brukernavn som skal vises til de man snakker med på appen. Det er fort gjort å velge et brukernavn uten å tenke seg spesielt godt om, for det gjorde i alle fall jeg da jeg endelig fikk tak i en invitasjon.

Det er heldigvis ikke spesielt vanskelig å bytte brukernavnet sitt på Clubhouse, men vær oppmerksom på at vi kun får bytte brukernavn én gang! Så bytt til noe som er misfornøyd med, så er du stuck med det nye brukernavnet ditt for alltid..

Om du forresten fortsatt ikke har fått invitasjon til Clubhouse kan du lese denne for noen tips til å skaffe invitasjon.

For å bytte brukernavnet sitt på Clubhouse må man klikke seg inn på profilen sin fra appen. Der tapper du på brukernavnet ditt, så kan du fjerne det gamle og skrive inn et nytt brukernavn. Om det nye brukernavnet er ledig tar du det i bruk med det samme, men om det allerede er i bruk får du beskjed om å velge et annet.

Clubhouse-appen i App Store

Så det er altså superenkelt å bytte brukernavn på Clubhouse, men husk at du kun kan gjøre dette 1 gang per bruker! Når du bytter er du stuck med det noe brukernavnet ditt for all fremtid, så tenk deg godt om får du bytter.

Brukernavnet skal være identiteten din

Clubhouse ønsker at brukernavnet ditt skal være en stor del av identiteten din på det sosiale nettverket, og dette er grunnen til at de kun ønsker at man kan bytte brukernavn én gang til sammen. Da kan du kjenne igjen brukernavn på brukere du tidligere har snakket med, og hele samfunnet føles mye tettere når man begynner å kjenne igjen noen brukere.

Om alle skulle byttet brukernavn annenhver dag hadde det dessuten være mye vanskeligere for moderatorer å følge med på hvem de skal passe på.

Les også:

2 kommentarer om “Hvordan bytte brukernavn på Clubhouse”

Legg igjen en kommentar