Hvordan forhåndsbestille bøker på Mammutsalget

15. februar hvert år starter det det største og beste boksalget vi har her i Norge, og hundrevis av bøker selges til vanvittig lave priser.

Om du er for treg meg å bestille de bøkene du ønsker deg kan du absolutt risikere at de blir utsolgt før du rekker å komme deg til butikken, men ved å forhåndsbestille dem kan du være sikker på å få det lesestoffet du ønsker deg til de utrolige Mammut-prisene.

Det er noen bøker man uten tvil bør forhåndsbestille dersom man vil være sikker på å få dem til den lave Mammutprisen. Men hvorfor forhåndsbestiller man egentlig bøker på Mammutsalget?

Alle de store bokforhandlerne lar deg forhåndsbestille bøker via nettsidene deres. Der trenger du bare å gå inn, klikke på «Forhåndsbestill fra Mammutsalget» og velge de bøkene du vil ha. Legg dem i handlekurven, og velg om du vil ha dem levert rett i postkassa når salget starter, eller om du vil hente dem i en fysisk butikk.

Når du gjør dette reserveres bøkene dine, og du er garantert å få dem. Du betaler med bankkortet ditt allerede når du forhåndsbestiller bøkene, men de blir ikke sendt eller klare for henting før 15. februar når Mammutsalget faktisk starter.

Mammutbøker kan forhåndsbestilles fra bokforhandlere som:

Så bare klikk deg inn på favoritten din og forhåndsbestill de bøkene du ønsker deg fra Mammutsalget!

Over 95 % av utvalget av bøker som selges på Mammutsalget er helt likt hos alle bokforhandlerne, men et titalls bøker er også eksklusive til en enkeltforhandler. Det betyr at du kun får kjøpe denne boken fra Mammutsalget på akkurat denne kjeden, og ikke på de andre.

Bokhylle

Prisen på bøkene på Mammutsalget er sentralt styrt, så det betyr at bøkene koster det samme hos de ulike bokforhandlerne under Mammutsalget.

Hva er egentlig Mammutsalget?

Mammutsalget er et årlig salg som starter 15. februar hvert eneste år. Dette markerer dagen da det er lov for bokforhandlerne å gi rabatt på fjorårets bøker, for frem til dette salget er de bundet av fastprisavtalen som regulerer prisen på bøker.

Les også: Hvorfor har alle nye bøker samme pris overalt? Forklart.

I praksis betyr Mammutsalget at bøker som dagene før kostet 399 kroner nå ofte selges for 199, 149 eller til og med 99 kroner, og vi forbrukere kan gjøre et godt kjøp!

Når Mammutsalget er over kan bokforhandlerne selv bestemme prisen på disse bøkene, så om det fortsatt er mange igjen av bøkene som kom på salg kan du kanskje få dem ennå billigere enn under selve salget. Nå har jo bokforhandlerne lov til å gi rabatt på dem, og de ønsker å kvitte seg med bøkene for å tømme hyllene og gjøre plass til det nye årets bøker.

Samtidig vil mange av bøkene som har vært med på årets Mammutsalg bli sluppet som en pocketversjon av boka, og da kan du jo også forvente å få kjøpt den for rundt 150 til 200 kroner. Så mange ganger kan du fint få tak i boka til en ganske rimelig pris selv om du ikke får kjøpt den i løpet av Mammutsalget.

Denne artikkelen inneholder annonselenker for ARK.NO, Adlibris, Tanum og Norli.

Les også:

Legg igjen en kommentar