Hvordan få gratis frakt på eBay

Man kan finne de merkeligste ting på eBay. Her finner du alt fra dyre malerier og verdigjenstander som selges for mange hundretusen kroner, til billig skip fra Kina som selges for under en tier.

De fleste av oss bruker tjenesten mest for å kjøpe billige ting som ellers hadde kostet mye mer penger her i Norge, og det er et enormt utvalg av slike ting. Det er nemlig mulig å kjøpe ladekabler eller HDMI-kabler for et par tikroner på eBay, mens du gjerne må ut med over hundrelappen her i Norge.

Når man kjøper sånne billige ting er det jo for å få det så billig som mulig, og da er det kjipt å finne ut at det koster en femtilapp i frakt. For hvem vil vel betale 50 kroner i frakt for en ting som bare koster 15 kroner? Det er helt absurd!

Det er derfor fint at det er mulig å få gratis frakt på eBay!

Det er kun noen utvalgte produkter som har gratis frakt, og for å se disse må du klikke på der hvor det står «Free International Shipping» i menyen til venstre når du har søkt på noe. Da fjerner den aller resultatene som tar betale for shipping, og alt som vises der nå inkluderer gratis frakt.

gratis frakt på ebay

Når du har sortert på denne måten kan du begynne å lete etter produkter du vil kjøpe, og vite med full sikkerhet at prisen som står på produktet faktisk er alt du må betale.

Les også: Slik unngår du fortollingsgebyr på eBay.

Det er i utgangspunktet ikke mulig å få gratis frakt på andre produkter enn disse som er tagget med gratis frakt. Den eneste måten du kan gjøre dette på er ved å ta kontakt med selgeren og spørre om de kan tilby gratis frakt. De færreste pleier å godta det, men fra tid til annen er det selgere som er villig til å gi deg dette dersom de fortsatt har marginer til å tjene penger på salget.

Les også:

En kommentar om “Hvordan få gratis frakt på eBay”

  1. Jeg kjøper aldri noe uten gratis frakt på eBay. Har brukt denne knappen i årevis for å finne gratis frakt.

    Svar

Legg igjen en kommentar