Hvordan få gratis frakt på Wish

Wish har tatt Norge med storm, og titusenvis av oss kjøper alt mulig rart der for småpenger. På Wish er det billige produkter som gjelder, og når man først skal ha ting kjempebillig ønsker man jo gjerne gratis frakt også.

Jeg synes i alle fall det er kjedelig å betale 30 – 40 kroner i frakt for en ting som koster en femtilapp, og da blir plutselig totalsummen såpass høy at det ikke lenger var verdt det. Men er det egentlig mulig å få gratis frakt på Wish?

De fleste produktene på Wish tar betalt for frakt, men det finnes også noen som inkluderer gratis frakt. Ellers er det ofte mulig å få gratis frakt ved å bruke en kupongkode. Disse finner du enkelt ved å søke etter «wish coupon codes» eller lignende på Google, så er det ikke uvanlig at du finner en som gir deg gratis frakt.

Når er det slik at disse kupongene byttes ut fra tid til annen, så du må nesten lete etter disse hver gang du skal kjøpe noe. Det er litt tungvint, men det er en enkel måte å spare litt penger på ved å få gratis frakt. Det er dessverre ikke alltid at det er kupongkoder for gratis frakt på Wish, selv om det heller ikke er spesielt sjeldent å komme over det.

Det er ingen andre gode metoder for å få gratis frakt enn å lete etter slike kuponger per dags dato, så om du vil ha gratis frakt på Wish er dette den eneste måten å gjøre det på.

Les også:

Legg igjen en kommentar