Hvor bør man bestille proteinpulver? Forklart

Proteinpulver er trolig det mest populære kosttilskuddet for trening, og det er en god måte å gi musklene en ekstra piff når man driver med styrketrening. I dag er det mange forretninger og nettbutikker som selger proteinpulver, så et vanlig spørsmål er hvor skal man kjøpe proteinpulver?

I denne artikkelen skal vi se litt nærmere på de mest populære leverandørene av proteinpulver, samt fordeler og eventuelle ulemper med hver av disse.

Les også: Er billig proteinpulver like bra som dyrt? Forklart.

Gymgrossisten

Gymgrossisten er nok en av de mest populære nettbutikkene for kjøp av proteinpulver, andre kosttilskudd eller tilbehør til treningsøktene, og det er ikke uten grunn. De har et enormt godt utvalg blant alle treningsartikler, og har ofte veldig gode priser. Hver uke har de noen produkter på supertilbud, og disse lever faktisk opp til navnet sitt. Det er ikke hver uke man finner proteinpulver på supertilbud, men om du har litt is i magen kan du være heldig å gjøre et utrolig godt kupp.

Klikk her for å se utvalget av proteinpulver hos Gymgrossisten.

Fordeler med Gymgrossisten:

 • Veldig stort utvalg.
 • Flere ganger kåret til Norges beste nettbutikk.
 • Ofte veldig gode tilbud.
 • Gratis frakt når man handler for over 499 kr.
 • Har varelager i Norge, så det er rask leveringstid.

Kost1

Kost1 er en nettbutikk (som også har en fysisk butikk i Stavanger som fokuserer på kosttilskudd til trening. Dette inkluderer selvsagt et godt utvalg av ulike typer proteinpulver, og her er det mange gode tilbud på ulike typer. Jevnt over en god nettbutikk med mange typer kosttilskudd til gode priser.

Sjekk ut proteinpulveret til Kost1 her.

Fordeler med Kost1:

 • Veldig rask leveringstid.
 • 365 dagers åpent kjøp.
 • Gode pakketilbud på treningspakker.

CDON

CDON er jo ikke akkurat mest kjent for å drive med kosttilskudd, men de har faktisk et veldig godt utvalg av artikler som omhandler trening og tilbehør til dette. De har derfor et godt utvalg av proteinpulver, og ofte får man tak i det veldig billig her, ettersom CDON har heftige salg ofte.

Sjekk ut proteinpulveret til CDON her.

Fordeler med CDON:

 • Stort utvalg.
 • Fri frakt over 800 kr.
 • Selger mye annet, så perfekt om du skal ha noe elektronikk eller lignende i samme slengen.
 • Ofte gode tilbud og rabatter.

MyProtein

MyProtein er en nettside som er lokalisert i Manchester i Storbritannia, og er faktisk Europas største leverandør av proteinpulver! Her er det et enormt utvalg, og billige priser som gjelder, så man bør ikke utelukke disse selv om de ikke er fra Norge. Prisene oppgis likevel i norske kroner på nettsidene deres, så det er enkelt å sammenligne med de norske konkurrentene.

MyProtein sender pakkene fra Storbritannia, så husk at moms og et eventuelt fortollingsgebyr kommer i tillegg til prisen på varen, men det kan likevel ofte lønne seg å bestille fra MyProtein. Man må også forvente 6-10 dagers leveringstid.

Sjekk ut proteinpulveret til MyProtein her.

Fordeler med MyProtein:

 • Billig!
 • Godt utvalg av proteinpulver.
 • Fri frakt når du handler for over 1 650 kr.

Proteinfabrikken

Proteinfabrikken er både en nettbutikk så vel som et merke, og her kan man få kjøpt et enormt utvalg av ulike typer proteinpulver og annet kosttilskudd direkte fra leverandøren selv. Dette er en av Norges mest populære leverandører, og proteinpulveret deres er av svært god kvalitet. Her er det ofte salg, og gode sjanser for å gjøre et godt kupp.

Sjekk ut proteinpulveret til Proteinfabrikken her.

Fordeler med Proteinfabrikken:

 • Har egen produktserie med proteinpulver. Billig og bra!
 • Fri frakt ved kjøp over 800 kr.
 • Sender fra Norge.
 • Stort utvalg av proteinpulver i mange ulike smaker.

Er det greit å bestille proteinpulver fra utenlandske nettsider?

Det er mange meninger rundt hvorvidt det er greit å bestille proteinpulver fra utlandet, og i prinsippet er det ingenting i veien for det. Problemet er bare at andre land har ulike krav til stoffene som brukes i kosttilskudd, og det har vært mange eksempler på personer som handler proteinpulver fra f.eks asiatiske land, og ender opp med å få besøk fra Politiet fordi de har importert kosttilskudd som inneholder narkotiske stoffer eller legemidler.

Les mer: Er det lurt å bestille proteinpulver fra utlandet? Forklart.

Så det er lurt å kjenne til produsenten når man bestiller fra utlandet, og holde seg til godt kjente leverandører. Det er for eksempel ingenting i veien med å bestille fra MyProtein, men du bør unngå å kjøpe fra en ukjent leverandør i Sentral-Europa eller Asia, da disse områdene er kjent for litt løsere lover enn i Norge.

Innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker for Gymgrossisten, CDON og Kost1.

Les også:

Legg igjen en kommentar