De billigste proteinpulverne forklart

Det finnes mange typer proteinpulver, fra rene kjøttproteinpulver til veganske proteinpulver. De har alle ulike fordeler, men for mange har prisen mye mer å si enn de små forskjellige i proteinpulveret.

Hvis du bare vil ha i deg proteiner uten å bry deg stort om de kommer fra erter, soya, myse eller egg er du på riktig sted. Her skal vi nemlig se nærmere på hvordan man finner det billigste proteinpulveret!

Det billigste proteinpulveret er myseproteinpulver. Dette kan du få med priser på litt over 150 kroner per kg med proteinpulver. Jo større kvantum du kjøper, jo mer penger sparer du.

Vi har erfart at Whey-80 fra Star Nutrition hos Gymgrossisten har vist seg å være billigst over tid. Der kan man kjøpe en pakke på 16 kg til 2596 kroner, noe som gir en kilopris på litt over 160 kroner. Om du bare skal ha en sekk med 1 kg koster det 199 kr, noe som fortsatt er veldig billig for proteinpulver.

Når vi ser at det er billigst over tid mener vi at dette proteinpulveret er det som er billigst hvis du kjøper det utenfor salg. Andre butikker og andre proteinpulver kan være billigere hvis de selges med rabatt. Det er derfor lurt å følge med på ulike salg fra både Gymgrossisten og andre aktører, for det er ofte gode tilbud på proteinpulver.

Er billig proteinpulver dårligere enn dyrt proteinpulver?

Ofte kan det være slik at billig proteinpulver er mer enn godt nok, og at det ofte ikke er stor forskjell mellom billig og middels billig proteinpulver. Dryere proteinpulver kan derimot ofte inneholde mindre fett og karbohydrater per 100g, noe som betyr at det er bedre for de som vil ha så rent protein som mulig.

Vi anbefaler alle å sette seg inn i næringsinnholdet i ulike typer proteinpulver og vurdere dette opp mot eget behov, så kan man vurdere om billig proteinpulver er godt nok for en selv.

Følg med på salg

Ettersom proteinpulver ofte kan være sterkt rabattert på salg anbefaler vi å følge med på dette. Da kan du i beste fall få tak i proteinpulver til en tredjedel av prisen du vanligvis betaler, og få kjøpt proteinpulver for under 100 kr/kg, noe som er betydelig billigere enn normalt.

Denne artikkelen inneholder reklame for Gymgrossisten.

Les også:

Legg igjen en kommentar