Hvordan få invitasjon til Clubhouse

Clubhouse regnes av mange for å være den neste store sosiale medier-appen, og denne fungerer som en slags Twitter for lyd. Her kan man lage et rom med andre brukere hvor man snakker sammen, så kan hvem som helst bli med og høre på samtalen.

Alt er live, og ingenting lagres, så du må være med der og da for å få med med deg! Som deltaker kan du til og med be om å få lov til å få ordet, og bruke dette til å stille et spørsmål, snakke med eller debattere med de som driver rommet.

Det er veldig mange kjendiser som har kastet seg over konseptet, og det er mulig å lytte til og til og med snakke med verdenskjente kjendiser på Clubhouse!

Per februar 2021 er Clubhouse kun i betastadiet, og for å kunne lage en bruker på Clubhouse trenger du en invitasjon fra en som allerede bruker tjenesten. Det betyr at du må få en kjent til å invitere deg, men hva skal du gjøre dersom du ikke kjenner noen som allerede er medlem av Clubhouse?

I denne artikkelen skal vi se nærmere på et par ulike måter du kan få invitasjon til Clubhouse på!

Clubhouse-appen i App Store

Kjøp en invitasjon til Clubhouse

Alle som er medlemmer på Clubhouse får invitasjoner til å invitere to nye brukere, og en del velger å selge disse invitasjonene på en tjeneste for å få inn litt penger.

Det er flere steder hvor du rett og slett kan kjøpe deg en invitasjon til Clubhouse, som for eksempel:

 • På Finn.no.
 • På eBay.
 • På Facebook Marketplace.
 • Andre steder hvor man kan drive kjøp og salg.

Prisen varierer stort, men når vi skrev denne saken i starten av februar 2021 lå prisen et sted mellom 300 og 600 kroner for en invitasjon.

Oppdatering: Finn.no ser ut til å ha stoppet annonser for salg av Clubhouse-invitasjoner. Prisen i slutten av februar har beveget seg lavere ned mot 150 kroner per invitasjon på eBay.

Man får jo to invitasjoner til å invitere nye ganske raskt etter at man blir medlem, så det er nok mange som spekulerer i å kjøpe invitasjoner for så å selge dem igjen. Trolig vil prisen hele tiden synke etter hvert som flere får tilgang til tjenesten, så trolig vil det bli billig å kjøpe en invitasjon om noen ukers tid.

Last ned Clubhouse-appen for å se om du kjenner noen som allerede er medlem

Når du laster ned Clubhouse-appen fra App Store kan du koble den mot telefonlisten din. Dersom du har lagret nummeret til noen som er medlem på tjenesten allerede kan du klikke på en knapp som pinger dem med et varsel om at du ønsker deg en invitasjon.

Så om du har flere venner, bekjente eller familie som allerede har en Clubhouse-bruker er det stor sjanse for at en av disse kan invitere deg, for alle brukere der får jo et par invitasjoner allerede når de blir medlem.

Noen synes selvsagt det er flaut å spørre andre om hjelp til å komme med på Clubhouse-nettverket, men sånn er det bare når hele samfunnet kun godtar nye medlemmer via invitasjoner.

Spør om en invitasjon på Reddit

På Reddit har det dukket opp en egen subreddit som heter /r/ClubhouseInvites hvor man kan kommentere for å få en gratis invitasjon til Clubhouse. Her er det også stort sett flere som har lyst på en invitasjon enn som gir det bort, så det krever litt flaks for å skaffe en.

Likevel er det verdt å lage en Reddit-bruker og følge litt med der. Det er mange som har giveaways hvor du kan kommentere og håpe at du er den heldige som vinner en invitasjon.

Slik får Clubhouse-brukere invitasjoner

Hver Clubhouse-bruker får i utgangspunktet to invitasjoner når de laster ned appen og kommer i gang med å bruke den, og kan da invitere to nye brukere med det samme. Etter dette får man også nye invitasjoner med ujevne mellomrom, og jo mer man bruker appen, jo flere invitasjoner ser man ut til å få.

Dersom du bruker appen hver eneste dag får du en del invitasjoner, så disse aktive brukerne kan stort sett invitere veldig mange nye brukere over tid.

Vil det alltid være nødvendig med en invitasjon for å bli med på Clubhouse?

Clubhouse har sagt at grunnen til at man trenger invitasjon til det sosiale nettverket er at de ikke ønsker at altfor mange skal koble seg til tjeneste på én og samme gang mens de ennå er i betastadiet, så det er grunn til å tro at man kan registrere en bruker på vanlig måte i fremtiden når appen offisielt slippes.

Frem til den tid må vi bare regne med å måtte skaffe en invitasjon hvis vi ønsker å bli medlem.

Del gjerne invitasjoner til Clubhouse i kommentarfeltet!

Dersom du ønsker deg en invitasjon til å bli Clubhouse-medlem kan du gjerne spørre i kommentarfeltet. Det samme gjelder dersom du har invitasjoner til overs. Man må sende invitasjoner til et telefonnummer, og ikke e-post, så skriv gjerne inn en måte andre kan komme i kontakt med deg for å be om invitasjon.

Les også:

10 kommentarer om “Hvordan få invitasjon til Clubhouse”

  • Hei, Bendik.

   Du kan få en invitasjon av meg. Sendte deg en e-post til adressen du brukte for å skrive kommentaren. Du må svare på den, for jeg trenger telefonnummer for å sende invitasjonen til Clubhouse.

   Svar
  • Hei, Mari.

   Vi er dessverre tomt for invitasjoner for øyeblikket! Jeg kan sende deg en e-post om det skulle endre seg i fremtiden 🙂

   Svar
  • Hei, Maria.

   Vi er dessverre tomme for invites til Clubhouse nå, men håper noen andre har mulighet til å sende deg en!

   Svar
 1. Er det noen som kan tenke seg å sende en invitasjon til en 72-årig teknofreak?
  Mvh Pär

  Svar
  • Hei, Pär.

   Vi er dessverre tomme for invitasjoner her nå, men håper noen andre som er innom kan sende deg en! 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar