Hvordan bli moderator på Clubhouse

Som en moderator på Clubhouse kan man bestemme hvem som får snakke eller delta i rommet, og fungerer derfor som en slags ordstyrer.

I mange rom er moderatorene de samme som de som faktisk styrer rommet, mens noen rom også har egne moderatorer som gjør jobben med å holde styr over hvem som får delta i samtalen eller ikke.

Det er i utgangspunktet to måter du kan bli en moderator av et rom på Clubhouse på:

  1. Ved å starte ditt eget rom.
  2. Bli promotert til moderator av noen som allerede er moderator på rommet.
Clubhouse-appen i App Store

I praksis fungerer moderatortittelen ved at de som styrer rommet trenger hjelp til å ha oversikt over hvem som får snakke, delta eller være med på rommet, og søker frivillige moderatorer som kan hjelpe til med dette.

Les også: Slik får du invitasjon til Clubhouse.

Noen rom lar faste deltakere få muligheten til å prøve seg som moderator av rommet hvis de ønsker, mens andre kun har faste personer som tar seg av denne oppgaven.

Det er derfor ingen fast fremgangsmåte for hva du skal gjøre om du har en stor drøm om å bli moderator av et rom. Den enkleste måten er kanskje å starte ditt eget rom, eller bli kjent med noen som allerede driver et rom som tydelig trenger hjelp av nye moderatorer.

Rommene kan ha så mange moderatorer som de bare ønsker, men det er jo lurt å være litt forsiktig med hvem man lar bli moderator. Disse kan nemlig kaste ut brukere, mute dem og gjøre mye ugagn om de ønsker, så man bør kun promotere personer man stoler på til å bli moderatorer.

Les også:

En kommentar om “Hvordan bli moderator på Clubhouse”

Legg igjen en kommentar