Hvordan starte Apple Watch på nytt

En omstart av Apple Watch er det første du bør gjøre dersom klokka slutter å fungere ordentlig, ikke vil koble seg til mobilen, eller bare reagerer tregt. Som med alle andre elektroniske dingser skjer det feil på Apple Watch også, og ved å starte den på nytt kan man kvitte seg med mye rusk i systemet som kan føre til problemer.

For å starte Apple Watch på nytt trenger du bare å klikke og holde inne sideknappen helt til det dukker opp en meny på klokka. Dra slideren på «Power off» helt bort, så slås klokken av. Vent noen sekunder, og hold inne samme knappen i et par sekunder til den starter igjen.

Nå har Apple Watch blitt slått av og på igjen, og som regel er dette nok til å fikse opp i de fleste problemer. Dersom problemet fortsatt er der kan du vurdere om du må nullstille Apple Watch.

Apple Watch

Hvis klokka ikke fungerer i det hele tatt er det for øvrig fortsatt mulig å starte den på nytt. For å starte en Apple Watch som ikke reagerer på touch på nytt må du holde inne både sideknappen og den såkalte «Digital Crown»-knappen i ti sekunders tid. Nå skal det skulle en Apple-logo opp på skjermen, og klokka startes på nytt.

Denne siste metoden er genial hvis touchfunksjonen av en eller annen grunn ikke fungerer. Med litt flaks fikser dette problemet, og klokka er tilbake til normalen igjen.

Ellers er det ingen forskjell på disse to metodene, og begge to slår av Apple Watch og starter den opp på nytt.

Les også:

Legg igjen en kommentar